Re: Onderzoek: meerderheid Nederlanders weet geen barst van immigratie

Frappant ook dat Tokkie NL nu op welk fora dan ook valt over het feit dat president Obama nu 5.000.000 “illegalen” pardon wil geven.  Dat is vreemd dat men er hier over valt.

1. Het is ons land niet.

2. Die “illegalen” werken en wonen al in the U.S.A. en zijn een steeds groter wordende factor voor de Amerikaanse economie.

3. Die mensen doen het werk dat de Amerikaan zelf niet wil doen.

4. Ze worden door Tokkie Amerika misbruikt lekker goedkoop. Dat is volgens mij ook de enige reden dat ze ze “illegaal” willen houden want dan kan men ze blijven uitbuiten.

5. Als ze pardon krijgen zijn ze staatsburgers en die kunnen dan netjes belasting gaan betalen. Dat komt geheel Amerika ten goede. En zo kunnen ze ook meehelpen aan een goed zorgstelsel.

Tokkie NL en Tokkie Amerika zijn natuurlijk de wat simpelen van geest of ook wel rechts genoemd. Je kent ze wel, die niet verder dan hun eigen voordeur kijken. Durf te wedden dat Tokkie NL het debatje over milieu wat betreft de opwarming van de aarde niet of nauwelijks hebben bekeken op die “linkse” VARA. Lekker weer Topgear en SBS 6 belspelletjes. Veel belangrijker.

Reactie op Onderzoek: meerderheid Nederlanders weet geen barst van immigratie