Radiostilte

Ja, dat is ook wat hè. Heb je een blog dat over de radicalisering van de maatschappij en politiek handelt, gaat dat bruine radicale tuig in Den Haag gewoon wekenlang zijn mond zitten houden. Dat komt natuurlijk ook omdat ze, zodra ze hun bek opentrekken, onder andere hier tot op de grond toe worden afgefakkeld, en die VVD- en CDA-collaborateurs zich in feite toch al de ogen uit de kop schamen dat ze het met die Tokkiepartij op een akkoordje hebben gegooid.

De enige keren dat we wat van Den Haag gehoord hebben is toen er iemand in Noorwegen, o.a. geïnspireerd door Geert Wilders’ gedachtengoed, zesenzeventig mensen afslachtte, Mark Rutte er even 50 miljard naast zat, dus zeg maar dingen die zelfs dit giechelkabinet niet weggegiecheld krijgt, en, van volkomen lagere orde maar tot grote opluchting van Rechtsch Nederland EINDELIJK eens een akkefietje bij LINKS dus HEEL ERG, de affaire Mariko Peters.

Een andere reden voor deze radiostilte kan zijn is dat ze zwaar overuren zitten te maken met nadenken over hoe ze de komende miljoenennota aan Henk en Ingrid zo gaan uitleggen dat deze nog steeds enorm blij zullen zijn dat ze compleet genaaid worden door dit kabinet.