PVV’er wil mensen rondrijden in auto Pim Fortuyn

Het kan natuurlijk altijd nóg platter en goedkoper. Ook deze keer moeten we daarvoor bij de PVV zijn. PVV-Europarlementariër Olaf Stuger wil op 6 mei mensen gaan rondrijden in de auto van de Pim Fortuyn. Fortuyn werd op 6 mei 2002 vermoord door Volkert van der Graaf.

Het liefst had Stuger natuurlijk het lijk van Fortuyn opgegraven om daar op 6 mei mee te paraderen, maar dat stuitte op praktische bezwaren. Vandaar dat hij voor deze tussenoplossing kiest.

Stuger hoopte voormalig chauffeur Hans Smolders te strikken om achter het stuur te kruipen, maar die beschikt over voldoende fatsoen om zich niet te lenen voor deze platte stunt.

Onze rioolrechtse held zag de auto van Fortuyn te koop staan en besloot het ding te kopen voordat de kar in handen zou vallen van communisten of – nog erger – moslims.

Stuger zelf kwam na de verkiezingsoverwinning van de LPF voor die partij in de Tweede Kamer terecht, waar hij niets presteerde. De top van de partij rolde al snel vechtend over straat, wat ertoe leidde dat de LPF bij de volgende verkiezingen terugviel naar 8 zetels.

Bron: WNL