PVV-terreur

De NOS kwam vandaag met het heugelijk nieuws dat maar liefst 71% van de Nederlandse bevolking in principe positief staat tegenover een asielzoekerscentrum in de eigen gemeente. Dat was me een hele opluchting, mensen! Want dat betekent dat de ‘daar moet een piemel in’ blèrende en met vuurwerkbommen en bakstenen gooiende neanderthalers die de laatste tijd constant in het nieuws zijn toch niet ‘het Nederlandse volk’ zijn, zoals Geert Wilders altijd beweert, maar slechts een kleine minderheid daarvan. Ik zal je vertellen: ik was het vertrouwen in de bevolking van ons land al bijna helemaal kwijt. Sterker nog: ik had zowat een angststoornis ontwikkeld voor blanke mannen, zeker voor blanke mannen die plat praten, weinig of geen haar hebben en/of petjes of hoodies dragen en al helemaal voor blanke mannen die op straat De Telegraaf met zich meedragen. Maar toen ik dit nieuws las, voelde ik me zowaar weer een beetje trots op Nederl– ach, vergeet dat laatste maar.

Natuurlijk, ik kan rekenen. Dus ik had het kunnen weten, want 38 virtuele zetels is natuurlijk nog lang geen meerderheid en is bovendien virtueel, wat betekent dat het God-/Allahzijdank geen echte zetels zijn. Maar dat weten de PVV’ers natuurlijk niet en met die schijnbare tsunami aan PVV-aanhang, het feit dat die vrijwel onafgebroken in het nieuws is en de dagelijkse oproep tot verzet van haatpruik Geert Wilders zou je als argeloze vredelievende burger toch bijna gaan denken dat deze groep inderdaad een grote meerderheid vertegenwoordigt, en dan hou je je als andersdenkende veiligheidshalve maar een beetje op de vlakte, zeker als je leest wat die PVV-terroristen met je van plan zijn als ze eenmaal aan de macht zijn.

Want hoe De Telegraaf me ook probeerde wijs te maken dat die vluchtelingen de terroristen zijn en dat de PVV’ers die al vuurwerkbommen, stenen en dranghekken gooiend en dreigend met dood en verkrachting proberen te verhinderen dat die tsunami waarover Geert het heeft er komt, eigenlijk de good guys zijn; ik heb er nooit wat van geloofd, durf ik nu wel te zeggen. Ook toen de ons door Ronald Plasterk van de niet te vertrouwen (s)linkSSe PvdA geschonken omroep PowNed me probeerde wijs te maken dat vluchtelingen ballen van enorme omvang met zich meetorsen en hier middels een levensgevaarlijke oversteek per gammele boot naartoe zijn gekomen alleen voor seks met onze dochters en vrouwen, ben ik er niet ingetrapt. Want als je op tv ziet hoeveel bommen er op Syrië worden gegooid en als je die nare filmpjes van IS ziet en de gigantische ravage in de steden daar, kun je wel op je vingers nagaan dat die mensen niet voor de seks weggaan, maar omdat ze doodsbang zijn. Je moet wel een ongelooflijk hersenloze zombie zijn om iets anders te geloven. En je moet wel een ongelooflijke zieke maniak zijn om mensen iets anders te willen doen geloven.

Ik heb hier in mijn woonplaats met eigen ogen echte asielzoekers uit Syrië gezien, compleet met hoofddoekjes en baarden, en dat leken me heel normale, rustige mensen, heel anders dan die primitieve horde woestelingen die je laatst in Geldermalsen bezig zag met het verbouwen van een gemeentehuis en het molesteren van agenten.

Maar gelukkig, slechts 21% van de bevolking, éénvijfde dus, is hoe dan ook tegen een AZC in hun woonplaats en die 21% zijn natuurlijk niet allemaal PVV-terroristen zoals de piemeldreigers in Steenbergen, de aanslagplegers in Pannerden, Anna Pauwlona en Woerden, en het doodsdreigende reltuig in Geldermalsen.
Misschien moeten wij als grote vredelievende en hulpvaardige meerderheid maar eens wat meer kabaal maken tegen dat kleine groepje terroristische haatpiepers. We kunnen ze makkelijk aan.