PVV stelt duizenden euro’s kostende kamervragen om kinderprogramma

De PVV komt maar niet boven het onbenullige niveau uit waarop ze ooit begonnen zijn. Niet dat ik dat verwacht had, maar elke keer sta ik er toch weer van te kijken als ze hun fundamentele stompzinnigheid, burgerlijkheid en achterlijkheid ten toon spreiden. Nu kunnen die mensen er op zichzelf misschien niet zoveel aan doen dat ze stom geboren zijn en nooit bijgeleerd hebben, zoals mijn onderwijzer op de lagere school over zichzelf placht te zeggen, maar dat enkele van die exemplaren JUIST voor die stuitende domheid 7000 euro per maand betaald worden (zij worden immers gekozen door het soort mensen dat iedereen wantrouwt met een hogere intelligentie dan zichzelf) is onverteerbaar.

Ziehier de laatste actie van de volstrekt normale xenofoob Martin Bosma:

Kijkers van kinderprogramma Willem Wever hebben gisteren kunnen zien hoe een presentator islamitische teksten scandeerde in de Efteling. Tijdens een ritje in de Python riep presentator Ajouad El Miloud dubieuze godsdienstige kreten, gevolgd door het omstreden ‘Allahoe akbar’.
(…)
De PVV is geschokt en gaat Kamervragen stellen over de kwestie, meldt De Telegraaf vandaag. Kamerlid Martin Bosma vindt dat het controversiële optreden niet door de beugel kan, zeker niet op de publieke omroep. “Deze teksten moet je verre houden van kinderen”, laat hij weten. “Dit is het laatste wat mensen horen voordat ze in naam van Allah worden vermoord.”
(Looopings.nl)

“Allahoe Akbar” betekent echter helemaal niks engs, het betekent gewoon zoiets als “God is de grootste”. Ik stel dan ook voor dat de fractie Denk kamervragen stelt de eerstvolgende keer dat ze Martin Bosma “De Heer zij geprezen” horen zeggen voor aanvang van zijn maaltijd.