PVV doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen in Groningen

De PVV doet met zeven kandidaten mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Groningen. Lijsttrekker is Ton van Kesteren. Het is de eerste keer dat de PVV meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in Groningen.

Samen voor ons eigen.

Momenteel is Van Kesteren fractievoorzitter van de PVV in Provinciale Staten. Daarnaast zit hij ook nog eens namens de PVV in de Eerste Kamer. Een ridicule opeenstapeling van functies, maar Van Kesteren zélf ligt daar niet wakker van. Overigens is in de Statenfractie van de PVV bepaald niet alles koek en ei. Onlangs stapte Ronald Kaatee uit de fractie, na een ruzie met Van Kesteren.

Van Kesteren zegt blij te zijn met één zetel (wat er helaas wel in zit). De PVV zegt zich vooral te zullen richten tegen de vele prestigeprojecten in Groningen. Die kosten klauwen vol met geld en dienen voornamelijk om het toch al moddervette ego van de betrokken bestuurders te strelen. Waarmee men natuurlijk in een aantal gevallen wel degelijk een punt heeft.

De gemeenteraadsverkiezingen in Groningen vinden plaats op 21 november. Volgend jaar gaan de huidige gemeenten Groningen, Haren en Ten Boer op in de gemeente Groningen.