PVV blijkt uit de hand gelopen grap

Hoewel de verkiezingen reeds op het puntje van de stoep liggen te wippen (woensdag mogen de kiezers die tegen de coalitie zijn, donderdag is voor de voorstanders), heeft Wikileaks op het laatste nippertje één van die leuke verrassingen voor ons die de Nederlandse politiek altijd tot zo’n zinderend spektakel maken: een stukje briefwisseling tussen Geert W. en Fleur A. waaruit blijkt dat de PVV… euh… helemaal niet bestáát? 😯

Een fragment:

Zoals ik al zei ben ik van de week bij omroep MAX geweest. En ik heb me volkomen krankzinnig gedragen. Ik heb gezegd dat Miami Vice en Swiebertje de beste televisie ooit is. Geen idee waar ik dat vandaan haalde. Ik heb me zelfs laten fotograferen met een poesje in mijn handen waar ik zo liefdevol mogelijk naar keek. Ik hoopte daarmee al mijn geloofwaardigheid te verliezen. En nog is er niemand die argwaan heeft. Ik begrijp het niet meer. Mijn grap, onze grap, is groter geworden dan ik aankan.

De volledige uit het Limburgs vertaalde versie is hier (klik!) (mirror pagina 1) (mirror pagina 2+3) te vinden. Wij van Krapuul zijn diep geschokt! Wat is nog waarheid? Hoe laat is het? Wat doen al die mensen hier?

Nee, de Nederlandse politiek zal nooit meer hetzelfde zijn.