Psychiater ik snap er niks meer van HELP!!

1 uur 22 minuten geleden door onderonsgezegd

De fout wat dit (linkse= PvdA, D66 en CU) kabinet maakt…. is dat ze veel te veel geld gaan uitgeven aan buitenland en buitenlanders:1. meer geld voor ontwikkelingshulp, vredesmissies en noodhulp en voor EU- Brussel.
2. de oneindige stroom vluchtelingen uit moslimlanden wat naar Nederland gaat komen – niet alleen de kosten voor opvang, maar ook voor huisvesting, zorg en bijstandsuitkeringen – de kans op een baan is vrijwel nihil.
3. en alsof de duvel ermee speelt, moeten we in 2015 ook gaan zorg dragen voor bed, bad en brood aan illegalen, daklozen en uitgeprocedeerde asielzoekers Dit alles zorgt ervoor dat we over 3 jaar hier 18 miljoen inwoners hebben met heel veel armoede, werkloosheid, uitzichtloosheid en interne spanningen.

Onbegrijpelijk dat Rutte en onze economen dit scenario niet zien?

De vraag is of een rechtser kabinet (VVD,CDA) dit kan ombuigen?
In ieder geval kunnen ze de uitgaven aan buitenland en Brussel gaan minderen – een kwestie van je mond opendoen tegen de geldwolven in Brussel.
De asielstroom en kosten voor bad, bed en brood kun je ook gaan inperken…. het is ons geld en het is ons land.

Wat heeft het voor zin ons land vol te duwen met 20 miljoen inwoners, waarvan 1/3 deel in de bijstand vertoeft – dit kunnen we financieel en maatschappelijk niet overleven…. bovendien vertrekken dan steeds meer rijke Nederlanders naar het buitenland. Wat we overhouden zijn een heleboel uitkeringsmannen en een boel ambtenaren – maar met geen cent te makken.

Rechts NL leed enorm gezichtsverlies tijdens het debat en het afwijzen van het wetsvoorstel wat betreft de zorg. Het werd heel duidelijk hoe ondemocratisch rechts NL is en hoe crimineel hun zorgbeleid is. Zelfs vallen ze een kankerpatiënt aan.  En nu lees je her en der van dit soort reacties om de schade te beperken en de boel te framen. Vreemd dat links de schuld krijgt voor 100% VVD wanbeleid. Vreemd ook dat andere rechtse figuren zeggen: na de verkiezingen krijgen we toch nog een rechtser kabinet. Dus dat ze onderling niet eens meer weten wie wat is en dat ze er weer van alles bij halen om altijd maar links de schuld. Dat ze crimineel en onfatsoenlijk zijn is evident.
Dat men ooit een keer wakker mag worden in dit kneuterland.