Gesjoemel Marjolein Faber gaat steeds harder stinken

Geert W. vindt het gesjoemel van Marjolein Faber geen probleem, de volgelingen vinden het schandalig dat de “Iron Lady” van hun sekte zo door het slijk gehaald wordt. Maar de zaak stinkt gewoon en deugt van geen kanten. Kees Berghuis, chef van de politieke redactie RTL, ging, net als Pep Stolk, op onderzoek uit en legt dit haarfijn bloot.

Bij mij ging een alarmbel af. Deze redenering was eenzijdig. Elzinga ging natuurlijk voorbij aan de mogelijkheid dat het niet de PVV was, maar juist de zoon van Faber aan wie de bestede gelden ten goede kwamen. Realiseerde Elzinga zich niet dat de zoon voor 50 procent in die VOF zat?…

Ik heb MR Websites gecheckt bij de Kamer van Koophandel en ik moest glimlachen. De directie wordt gevormd door de zoon van Faber (1990) en Ricky (1990) die een stukje verderop in de straat woont. Ze hebben allebei een maximale uitgavenbevoegdheid van 1000 euro.

Wie denkt dat Marjolein Faber het bedrijf vanwege de jarenlange reputatie gevonden heeft in de Gouden Gids, komt bedrogen uit. Want het bedrijfje is namelijk pas opgericht op 14 september 2012, vermoedelijk vlak voor die opdracht later in 2012. Ik ben benieuwd hoe dat feit een plek krijgt in de redenering van Elzinga over de maatschappen.

(lees verder bij de bron)