Pools parlementslid: pogroms waren goed voor de Joden want de zwakkeren werden opgeruimd

Volgens het extreemrechtse Poolse parlementslid Janusz Korwin-Mikke moeten Joodse mensen niet zeuren over de moorddadige pogroms uit het verleden. De zwakkeren werden met die pogroms toch maar mooi opgeruimd en dat is iets waar de Joden volgens Janusz eigenlijk dankbaar voor zouden moeten zijn.

Hetzelfde geldt volgens de genocidale Poolse gek ook voor het coronavirus. Waarom klagen? Het virus roeit de losers uit en verbetert daarmee de menselijke genenpoel. Mooi, toch?

Volgens Janusz waren rabbijnen in het verleden ook voorstanders van pogroms. Al die rabbijnen waren net als Janusz gewetenloze sociaal-darwinisten die pogroms zagen als een uitmuntende kans om via het proces van natuurlijke selectie het ‘Joodse ras’ te verbeteren.

Janusz, die namens het fascistische patriottische blok Konfederacja Wolność i Niepodległość in het parlement zit, vestigde in het verleden al vaker de aandacht op zich, o.a. door te beweren dat Hitler niks afwist van de Holocaust. Ook protesteerde hij tegen het inreisverbod van Holocaustontkenner David Irving.

Bron: Jerusalem Post

Uitgelichte afbeelding: Janusz, By Adrian Grycuk – Own work, CC BY-SA 3.0 pl, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=46544720