Poldermythen “Invechten” en “Tolerantie” zijn samen met Mitchel Winters vermoord

Volgens de jarenlange PR-campagnes van het neoliberaal establishment was Nederland een tolerantie-oase. Was.

Tot het moment waarop glashelder duidelijk werd dat door politie en geheime diensten etnische profilering toegepast wordt. Afwijkende etniciteit krijgt automatisch het status van verdacht zijn.

Etnische profilering heeft structureel en institutioneel vanzelfsprekend voor de suprematisten betrekking op gekleurde mensen, allochtonen, buitenlanders wel te verstaan.
Maar de grote en belangrijke witteboordencriminelen, die veelal bij de banken en financiële instellingen werk- en schuilplaats hebben gevonden, wordt geen strobreed in de weg gelegd.

Het gevolg van deze etnische profilering is dat indien je gekleurd bent en met een glanzende nieuwe auto de weg op zou willen wagen, je moet verwachten dat je door de politie gelijk aangehouden wordt.
Je ben dus niet gelijk aan de rijke bankdirecteur die in zijn glanzende nieuwe bak rondrijdt en nooit door de politie om de kleur van zijn huid wordt aangehouden.

Recentelijk is gebleken dat deze kwalijke situatie van de mensenrechten in Nederland verder extremistisch geëvolueerd is – indien je door de politie doodgeschoten of tot de dood gewurgd wordt is het altijd je eigen (gekleurde) schuld en nooit van de politie die bewapend is terwijl jij dat niet bent.
Bewijzen hoeven nooit – typisch voor elk totalitair land is dat de ambtenaar altijd automatisch vrijgesproken wordt. Vooral geen onafhankelijke onderzoeken naar de toedracht, ook geen onafhankelijke pers die onderzoek naar de toedracht voert.

Een tijdje geleden kwamen de regerende neoliberalen met de volgende sluwe PR-stunt, gericht op de allochtone onderkant van onze maatschappij, aanzetten. Als allochtoon moet je je in ons voor blanke ons-kent-ons gereserveerde clubje gaan “invechten”, was hun bevel.
Snap je – “invechten”! We laten je zeker niet toe, maar jij moet je “invechten”, klaar.

Het idee achter het invoeren van “invechten” is om de schuld van de discriminerende kastenstructuur die geen buitenlanders/allochtonen binnen het voor ons-kent-ons gereserveerde cirkeltje toelaat weer bij degene te leggen die de slachtoffers van dit oeroude systeem zijn. Het principe van “blame the victim” werd sluw preventief toegepast: allochtoontje, jij moet je “invechten” anders is het jouw eigen schuld dat je binnen ons gereserveerd clubje niet wordt toegelaten. Niet onze schuld hoor, dat we jou structureel weigeren, weet je nu.

Met het “invechten”- verzinsel van de neoliberalen wordt in de werkelijkheid de zoveelste poging gedaan om de brandende feiten over geïnstitutionaliseerde discriminatie, racisme en voortrekken van eigen mensen in traditioneel suprematistische structuren van het neoliberaal establishment in Nederland, opnieuw te verdoezelen en bagatelliseren.

Het is altijd de schuld van iemand anders aldus de neoliberalen.

Hopelijk zal de liquidatie zonder proces van Mitchel Winters, de zoveelste op een rij, de ogen doen openen voor de realiteit van een diep gescheurde, discriminatoire maatschappij die zich op bevel en opdracht van de neoliberalen met de grote hulp van de extreem-rechtse PVV ontstaan is en getuige deze zinloze liquidatie zich op het hellende vlak naar de totalitaire afgrond bevindt.

Teken aan de wand is de laatste poging van een Minister, die is verwikkeld in allerlei soorten machinaties en duistere “bonnetjes”-praktijken, om bij voorbaat carte-blanche aan de potentiële ambtelijke moordenaars te geven.

Is dit onze droom over Nederland?
Een land waar het door het establishment streng verboden is tegen de racistische Black Face figuur te demonstreren? Waar het verboden is om voor de nabestaanden een stille tocht ter gedachtenis van Mitchel Winters in Schiedam te houden?

Nederland definitief een totalitaire staat ten bate van het clubje neoliberalen en hun establishment?