PeeVeeVee-gek binnenstebuiten gekeerd

Vandaag kwam ik een blog tegen waarin de nummer 4 op de kandidatenlijst van de partij van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars in Groningen voor de Provinciale Statenverkiezingen van 2015 Ronald Katee genadeloos wordt gefileerd. Iemand van twaalf ambachten dertien ongelukken, een loser die zoals alle nazi’s uit de club van verdachte W. niets maar dan ook niets voor elkaar krijgt. Maar bovenal schetst de auteur van het blog Karel ten Haaf het beeld van een werkelijk mensen verachtend sujet welke naar eigen zeggen een bewonderaar is van Thierry Baudet, die van mening is dat er geen onschuldige moslims zijn en dat het aanranden van vrouwen helemaal top is. Ook is deze meneer een bewonderaar van (jawel) Annabel Nanninga die op haar beurt SS’ers bewondert en de opvatting toegedaan is dat vluchtelingen maar gewoon in de Middellandse Zee een verschrikkelijke dood moeten sterven en daar iets in ziet om lollig over te doen.

Klimaatverandering en opwarming van de Aarde?

Alleen al de simpele gedachte dat je voor tientallen of honderden miljarden aan schatten in de grond hebt zitten in de vorm van fossiele brandstoffen.

Daar kunnen de Groningers wier provincie door ongebreidelde gaswinning en dito winstbejag het dan straks simpelweg mee doen. Vluchtelingen die mishandeld worden krijgen van Amnesty International wel aandacht maar Holocaust-ontkenners die de bak indraaien niet en dat is niet eerlijk aldus deze calimero uit Groningen, die verder vindt dat de islam VERBOTEN moet worden.
Oh, en waar kennen we ‘Amsterdampost’ ook alweer van? Juist, dat was het blog van een doodgereden fascist waarvan sommigen in dit land het ‘een verlies voor het debat’ vinden dat ie er niet meer is.

Kortom een volstrekte dwaas te midden van heel veel van dit soort mensen verachtend tuig in een steeds bruiner wordend land. Met uitdrukkelijke dank de auteurs Karel ten Haaf en Daniël Dee van het blog ‘Kortsluiting.’