Over lowlife gesproken

Gisteren was Sylvana Simons bij het programma DWDD van de ‘maatschappelijk betrokken’ VARA.
Eerder had ze via social media als Twitter bakken met bagger over zich heen gekregen naar aanleiding van haar vraag naar het waarom van de term ‘zwartjes’ door Martin Simek in hetzelfde programma de maandag ervoor.
Simons overdreef, moest zich niet zo aanstellen heette het en dat waren dan nog de minst banale reacties. Afijn, Nederlanders lieten massaal zien hoe ze werkelijk zijn: racisten van het aller-, allerergste soort.
Er was er ook eentje die niet alleen eerder al liet zien gewoon een gore racist te zijn maar ook een ontstellende hypocriet:

2015-05-18 Frans Timmermans Sylvana Simons

Want het is onder aan deze meneer, die niet alleen medeschuldig is aan het veroorzaken van een oorlog in Oekraïne, te danken dat allerlei racistisch lowlife zich gelegitimeerd voelt de meest vreselijke dingen uit te kramen:

(screenshot eigen archief)
(screenshot eigen archief)

Weet u nog? Deze foto waar Frans Timmermans in zijn hoedanigheid van minister van buitenlandse zaken in Bruin II demonstratief met een racistische karikatuur op staat werd gemaakt in 2013 op een moment dat het riool van de Telegraaf Mediagroep met POWNed en Geenstijl bezig was de bruinhemden in spe van dit land op te zwepen tegen mensen als Quinsy Gario.
We hebben er hier over geschreven.
Frans Timmermans is om het maar zo te zeggen een huichelaar in het kwadraat.
En hoe welgemeend zijn ‘antiracisme’ en woorden van waardering voor Simons zijn blijkt wel uit het feit dat ie nog niet zo lang geleden kritiek op genocide-staat Israël gelijk stelde met antisemitisme.
Dat is dan ook vast de reden dat we hem nog niet gehoord hebben over de nieuwe regering van die vergissing der geschiedenis met dit loeder als minister van justitie die over de geterroriseerde Palestijnen zei:

“They are all enemy combatants, and their blood shall be on all their heads. Now this also includes the mothers of the martyrs, who send them to hell with flowers and kisses. They should follow their sons, nothing would be more just. They should go, as should the physical homes in which they raised the snakes. Otherwise, more little snakes will be raised there.”

Bron

Frans Timmermans is zoals er wel meer in zijn club zijn een levende gotspe. Zolang dit soort lieden mensen nog kunnen laten geloven dat ze fatsoenlijk zijn, zal er vrees ik weinig ten goede veranderen in dit land.
Over lowlife gesproken.