Opgelegd buitenlands beleid aan de vazalstaat Nederland veroorzaakt dip in Nederlandse landbouwexport

Vorige week was het het AD dat zonder enige achtergrond informatie klakkeloos de Russen aan het demoniseren was met het artikel ‘Russen dreigen met boycot van bloemen’.
En na een nuancering in de media blijkt nu toch dat er een (tijdelijke) ban komt op de import van bloemen uit Nederland. Dus komt nu.nl met dit artikel ‘Rusland boycot snijbloemen uit Nederland’.
Het is een iets uitgebreider artikel dan dat van het AD maar het ongegrond demoniseren is precies hetzelfde.
‘Volgens bronnen kan het dreigement worden gekoppeld aan de inspanningen die onder andere Nederland doet om de waarheid over vlucht MH17 boven tafel te krijgen, waaronder het voornemen om een internationaal tribunaal in te stellen’.
Nogmaals…..Wie zijn deze bronnen dan!?!

Verder kan de NOS er ook wat van. Dit artikel kan dan misschien wel waar zijn (“Rusland veroorzaakt dip in Nederlandse landbouwexport”) maar dit is toch wat onvolledig en kort door de bocht. Is de handelsboycot van Rusland niet gewoon het gevolg van ons sanctioneren van Rusland….? Dit omdat we voornamelijk VS/NATO (bankiers) buitenlands beleid aan het voeren zijn?
Misschien had de titel moeten luiden: ‘Opgelegd buitenlands beleid aan de vazalstaat Nederland veroorzaakt dip in de Nederlandse landbouwexport’.