Ondertussen komt WOIII weer wat dichterbij. We hebben een Revolutie nodig

De gesprekken in Rusland waar de EU-bobo’s Hollande en Merkel om de tafel zitten lopen wederom op niets uit. Dat was dan ook niet anders te verwachten aangezien de NAVO zowel als de EU leiding per se een Neo-Liberale Oorlog willen op Europees Grondgebied.

Vandaag waarschuwde Hollande al voor Oorlog Ja, ik weet dat dat een Russische propagandasite is.
Maar ook “onze” media spreken ervan. De haviken en de wapenindustrie alsmede de globalisten smullen ervan, die zien de dollars alweer binnenstromen. De aanstaande oorlog is namelijk prima voor hun grote zakken, hun bankkluizen en hun ego.

Ik denk dat het tijd wordt voor revolutie. Ik denk dat het tijd wordt dat de Europese burgerij in opstand komt tegen hun respectievelijke regeringen en tegen Brussel. Ik denk zelfs dat als er echt oorlog komt de burgers binnen de EU wellicht in dat uiterste geval massaal de wapens zouden moeten opnemen tegen de EU-regeringen als ze hen niet kunnen wegstemmen omdat de democratie vanwege de oorlog buitenspel wordt gezet en moeten knokken tegen alles waar dit schertsverbond inmiddels voor staat. Verzet plegen. Net als de Fransen in 1789. De Russen in 1917. En zo waren er nog wel meer.

Vechten voor vrede. Het is nog nooit zo nodig geweest als nu.

Want willen wij vrede? Ja. Ik ken geen enkel weldenkend mens die een oorlog wil, en al helemaal niet een oorlog die ons door de strot gedouwd wordt door de NAVO, de EU, de VS, en de neoliberalen.

Als Rusland en de NAVO gaan knokken, denk dan niet dat u in dit land ook veilig zult zijn. Er is al genoeg symbolisch degengekletter geweest. En de Russen hebben wel even een heel ander militair arsenaal dan de geloofsgestoorden van Islamitische Staat.

Als de EU oorlog wil, kan ze het krijgen. Van de eigen bevolking, die geen oorlog wil maar vrede.
De eigen bevolking die het gezeik over de Oekraïne zat is. Die het gekonkel zat is. Die alles op alles wil zetten om vrede te krijgen.

Want regeringen die ten oorlog trekken zonder dat het volk er achter staat zijn gedoemd te vallen. Dat zag zelfs von Clausewitz al.