Of rechts het probleem is?

Ik vroeg me van de week af wat een vrouw als Aletta Jacobs zou stemmen anno 2015. U weet wel ’s lands eerste vrouwelijke arts en wat zij van een Schippers zou vinden met haar beleid dat haaks staat op de artseneed.

Rechtse partijen. Ze zullen nooit openlijk meer zeggen wat ze werkelijk vinden van vrouwen sinds links daar zo voor gestreden heeft, tenzij natuurlijk de microfoon nog open staat. Ook wat betreft homoseksuelen. Wat andere culturen en huidskleuren betreft voelen ze zich nu weer zekerder sinds Wilders. Maar waar het natuurlijk op neer komt is dat rechts van nature de vijand is van deze mensen. Ook de inkomensverschillen zijn te wijten aan die VVD-mentaliteit.

Daarom snap ik nooit vrouwen die rechts stemmen. Als het aan rechts ligt zag de wereld er niet zo best uit voor vrouwen en in tal van landen is dat dan ook het geval.

Ik vrees dat de dames op rechts veelal vrouwen zijn die geen eigen mening durven te hebben. Er warmpjes bijzitten vanwege een goed verdienende (graaiende VVD) man, of te dom zijn om te poepen (PVV-tokkies) of van één of andere religieuze sekte (SGP, CDA en CU).

Op Geenstijl noemen ze Marianne Thieme een dierenpoes. Ook al moet ik eerlijk bekennen dat ik eerst wel een beetje moest gniffelen want het is geestig. Geestig mits het uit de mond van een cabaretier komt waarvan we allemaal weten dat ie er geen reet van meent. Maar op GS is het een naam voor een vrouw die zelfstandig is en denkt en links is. En dat vinden die JOVD-typetjes die zelf nog nooit gewerkt hebben of niks van het leven snappen natuurlijk eng. Bij zo’n JOVD moet je natuurlijk ook niet uit de kast komen of met een ander huidkleurtje binnen komen wandelen. Ze hebben een broertje dood aan je.

Is het daarom dat onze empathie- en visie loze premier nooit uit de kast durft komen ? Fijne corpsbal vrinden “hey lullo nog geneukt!?” Ik vrees dat het erger is. Die man weet niet eens wat liefde en houden van is.

Dus of Rechts het probleem is? Check nog maar eens het linkje betreft Poetin vs van Baalen  (rechts vs rechts).

Weer een dag in Kneuterland. (Het weer is wel beter dat dan weer wel)