Objectief nieuws, het wordt met uitsterven bedreigd en vandaag is het AD weer op jacht!

De eeuwige publieke opinie sturing door middel van propaganda, je wordt er zo moe van!
In dit artikel van het AD ook weer. De Russen dreigen met een boycot van bloemen en de reden die AD geeft:

‘Volgens bronnen kan het dreigement worden gekoppeld aan de inspanningen die onder meer Nederland doet om de waarheid over vlucht MH17 boven tafel te krijgen, waaronder het voornemen om een internationaal tribunaal in te stellen’.

Volgens mij kun je vast wel stellen dat onze bloemen niet vol met ongedierte zitten en dat het een vergelding is van Rusland. Maar zeker weten…. ons vlees heeft bijv. ook genoeg problemen gehad. En controlerende instanties hoef je vandaag de dag ook niet te vertrouwen.
Maar op de eerste plaats, wie zijn deze bronnen die dit beweren, waar baseren ze dit op? Ten tweede, heeft het niet veel meer te maken met het feit dat WIJ Rusland van allerlei sancties opleggen? Don’t get me wrong, Russia is no saint, maar dit is gewoon weer ongegrond Rusland demoniseren en om het dan aan een zo emotioneel gebeuren als vlucht MH17 te koppelen vind ik ronduit schandalig. Maar ja zo werkt manipulatie, ’trigger’ de emoties van mensen zodat ze niet meer kritisch nadenken.
En dat Nederland er alles aan doet om de waarheid boven de tafel te krijgen…. We willen misschien wel maar waarom laten onze puppet leiders zich dan continue terugfluiten door de VS/NATO. Als we echt de waarheid boven tafel zouden willen krijgen kunnen we ons ook afvragen waarom er een passagiersvliegtuig boven een oorlogsgebied vliegt. Misschien past dat niet in het narratief? En hoelang duurde het voordat Maleisië überhaupt mocht mee onderzoeken… dit omdat het niet op voorhand Rusland de schuld wilde geven.
En een internationaal tribunaal…. zo eentje als in Den Haag, waar mensenrechten schendende westerse leiders om lachen omdat ze er toch nooit terecht komen?
Objectief nieuws, het wordt met uitsterven bedreigd en vandaag is het AD weer op jacht!

Noot redactie: Inmiddels is het bericht over de mogelijke bloemenboycot genuanceerd.