O kijk! De denker die niet wegkijkt: VVD’er Gertjan Neerhof

PVV’er Ahmed Marcouch noemde de wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert Wilders een antisemiet. Terecht maar daar gaat het nu even niet over. Trouwens, er zijn er maar drie in dit land die anderen voor ‘antisemiet’ of ‘jodenhater’ mogen uitmaken en dat is het edele drietal Schut, Drayer, Voet *kots.* O ja en Frans Timmermans natuurlijk.
Maar goed, de ‘keiharde aanpakker’ uit de fractie van de schijtkonijntjes die al in de stress schieten als iemand met een Turkse achternaam zijn baard kamt trok zijn keutel ijlings weer in, zoals u hier en hier hebt kunnen lezen.

De keutel die in deze episode inmiddels ook boven is komen drijven is deze:

2015-03-21 Gertjan Neerhof over A Marcouch

Kent u hem nog? De kans is groot van niet want het door moslims geobsedeerde geheugen van Nederland is bar en boos slecht. Als dat niet zo zou zijn, zat het land nu niet onder de dikke laag diarree van vreemdelingenhaat zoals die afgelopen woensdag nog eens bevestigd is nietwaar? Maar deze griezel van VVD huize is de man die een massamoord op bijna tachtig kinderen goedpraatte. Als je dat namelijk niet doet, kijk je volgens zijn verknipte kijk op de wereld namelijk weg en denk je niet na:

2014-08-15 VVD Neerhof over Breivik

2014-08-15 Neerhof Holman Breivik

De ongehoorde brutaliteit van dit stuk stront met zijn mensen verachtende en gewelddadige opvattingen (waarmee ie overigens prima past bij de VVD waar de voorman jongelui dood wenst)… dat vind ik ‘nogal’ wat.