Nóg een verongelijkte kleuter

Fascisme faciliteren doe je zo...
Fascisme faciliteren doe je zo…

Sommigen hebben het er maar moeilijk mee: dat de Haagse Schilderswijk niet die door de Sharia geregeerde terroristische enclave blijkt te zijn in een verder o zo vreedzaam en verdraagzaam landje.
Hadden we eerst deze maniakale rechtse randdebiel die van zijn geloof niet af te krijgen is al geef je ook goud toe en vervolgens deze die onder het mom van ‘column’ gewoon doorgaat met het zaaien van haat in de krant welke zo plechtig beterschap beloofde, nu hebben we deze die de krant waar tientallen mensen in de duinen voor afgeknald zijn van advies dient opdat de stemmingmakerij geloofwaardiger overkomt:

Trouw moet de journalistieke begeleiding verbeteren. En dat laten zien. Bijvoorbeeld door nu echt de officiële bronnen eens goed door te vlooien. En ontdekken hoe in ons strafrechtsysteem procesverbalen nietig worden verklaard en criminelen vrijgelaten worden – niet omdat het delict niet gepleegd is

(bron)

en eerder in het werkje:

Of is het soms ook verzonnen dat ik bekogeld ben met eieren en vuurwerk in de Schilderswijk?

(bron)

Ach gossie, tóch een enclave van terreur en geweld en de schrijver van het boven aangehaalde werkje heeft het ook nog eens zelf ondervonden! Hij heeft een eitje naar zijn hoofd geslingerd gekregen en er knalde een rotje in zijn bijzijn! Boehoeoeoeoeoe….!
Bij dat laatste citaat zie je degene die die uitspraak deed haast voor je als een verongelijkte kleuter met zijn laarsje op de grond stampen.
Dus vandaar een warm en door persoonlijke motieven ingegeven pleidooi voor het opleiden van meer Perdiepjes, beroepsleugenaars dus, en voor meer en vooral (heel belangrijk) kritiekloos luisteren naar een van de belangrijkste oorzaken van een hoop ellende in de wijk: de gewapende tak van de PVV ofwel politie.
Misschien is een begin van verbetering van de omstandigheden in die wijk wel het per direct de WW inschoppen van de racistische politiechef Paul van Musscher alsook een aantal van die geüniformeerde PVV’ers met hun zelfbeheersingsprobleem maar dat komt niet op in het totaal verziekte brein van de auteur wiens ‘flinkdoenerij’ net als het geval is bij die andere ‘flinkerd’ er altijd weer toch voornamelijk op gericht is het boze, blanke, verongelijkte baasje te pleasen.

2010-06-13 Ahmed de PVV'er