‘Nijmegen against hate’ laat Pegida spreken

Michael Jansen van PEGIDA spreekt bij "Nijmegen against hate"
Michael Jansen van PEGIDA spreekt bij “Nijmegen against hate”
We wisten het al. We hebben het geweten. De demonstratie ‘Nijmegen Against Hate’ was een volgend dieptepunt in het ‘linkse verzet’ tegen de voortdurende escalatie van rechtse oprispingen.

Trump, Wilders, Le Pen en ook Pegida konden alleen maar zo groot worden doordat linksige types ze zo eindeloos veel ruimte hebben gegeven. Laten we het even houden bij het gebied dat als Nederlands territorium geclaimd wordt: sinds de opmars van nieuw-rechts in het begin van dit millennium, schieten linksige types in een tolerante kramp van vrijheid van meningsuiting kramp zodra fascistoïde types het woord nemen. In plaats van aan belangrijke standpunten (die onveranderlijk zouden moeten zijn) over discriminatie vast te houden, wordt rechtse kots getolereerd en zelfs gefaciliteerd.

Vandaag werd een Pegida spreker getolereerd en beschermd door organisatoren van de demonstratie ‘Nijmegen Against Hate’. Het is moeilijk om woorden te vinden om aan te geven hoe pijnlijk dit is, hoe waanzinnig. Op het moment dat het algemeen geaccepteerd is dat duizenden mensen verdrinken en in gruwelijke kampen opgesloten worden aan de grenzen van Fort Europa. Op het moment dat racisme en allerlei intolerante bullshit algemeen geaccepteerd worden. Dat moment is nu. Het is veel te laat om de wereld met liefde te willen veroveren, en sowieso absurd om een podium te bieden aan een vijand van vrijheid en menselijkheid.

Lees verder bij de bron, AFA.