Netanyahu in Den Haag: ´Israel belangrijke factor bij tegenhouden islamitisch terrorisme´

Israel is aan het proberen Europa ervan te overtuigen dat Israel een belangrijke factor is in het keren van het wassende tij van het islamitisch terrorisme. Dat is de belangrijkste boodschap van premier Benjamin Netanyahu die een bezoek van twee dagen aan Nederland brengt.
Bij het instappen in het vliegtuig zei hij dinsdag dat ´´Europa grote uitdagingen´´ ondervindt door de verspreiding van het radicale islamisme en dat Israel, als ´´stabiel en stabiliserend element´´ in het Midden Oosten een ´´centrale plaats´´ inneemt bij het tegengaan van het islamitische terrorisme. Hij ziet het als Israels taak Europa er langzamerhand van te doordringen dat Israel bij het tegengaan daarvan een belangrijke rol kan vervullen.

Er zullen zeker politici in Den Haag zijn die gevoelig zullen zijn voor deze taal van de premier van een land dat zelf in niet geringe mate heeft bijgedragen aan het tot stand komen van dat islamitische terrorisme en er nog steeds één van de belangrijkste mikpunten van is. Het soort mensen die we ons daarbij voor ogen kunnen halen zijn in de eerste plaats de geblondeerde leider van de PVV en diens entourage, de daarvan afgeleide satelliet VNL, of een VVD-Kamerlid als Han ten Broeke. Maar de klein-christelijke partijtjes als de CU en SGP zullen deze onzin vermoedelijk eveneens onderschrijven. Mogelijk zijn er nog meer volksvertegenwoordigers vatbaar voor deze bla bla.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Abu Pessoptimist