Net als je denkt: ‘kan niet zieker’!

Massamoordverheerlijker Bart Schut van het verschillige open riool dat JOOP.nl heet moet toch regelmatig zijn vingers aflikken denk ik zo, als deze dappere uitroeier van het ‘extreme islamisme’  vanuit zijn luie stoel de wereld zo beschouwt via het beeldscherm van zijn kompjoetertje.

Een paar dagen geleden schreef collega JvdHeuvel naar aanleiding van het feit dat Amnesty International niet erg gecharmeerd is van het Endlösungs-recept van Schut het volgende over de drone-aanvallen door de Verenigde Staten:

“Het is zeker zeer heldhaftig. Daar is helemaal niets aan af te dingen. Het zit namelijk zo: als een “terrorist” een bermbom plaatst dan heet dat een “laffe aanslag”, maar als Het Vrije Westen met een onbemand vliegtuig volstrekt onschuldige kinderen aan gort schiet dan pinkt muilkorver @BPSchut van de muilkorvers van De Joap van de muilkorvers van de @VARA weer een traantje weg. Kan je nagaan hoe hij er van geniet als het Nederlandse leger precisie-aanvallen uitvoert met pantserhouwitsers op Afghaanse dorpjes”

Net als je denkt dat het niet zieker kan worden met die superieure westerse beschaving van ons die Schut zo vurig middels massamoord wil (laten) verdedigen, lees je dit:

I’m ashamed to have called any of you assholes brothers in arms.
Combat is combat. Killing is killing. This isn’t a video game. How many of you have killed a group of people, watched as their bodies are picked up, watched the funeral, then killed them too?’

Het citaat is van een voormalige drone-piloot, een snotneus die amper 21 was toen ie zijn moorddadige werk begon maar later gewetenswroeging en stressverschijnselen kreeg als gevolg van wat hij deed.

Het is duidelijk: het zogenaamde doel wordt aangevallen, men wacht tot hulpverleners ter plaatse zijn en dan worden ook zij middels drones aangevallen.

Ook begrafenissen, moskeeën en rouwende nabestaanden worden aangevallen ’to pr’tect our freem’.

Zo ziet het Endlösungs-recept dat Schut propageert eruit in de praktijk.

En als ik het fotootje zo zie van die gladjanus bij zijn profiel op bovengenoemd open riool, denk ik weer aan hoe ooit het kwaad werd omschreven als ‘er banaal uitziend’.

Vergeet niet massamoordverheerlijker Schut, even iemand op te jutten om aangifte te doen. Misschien krijg je wel één of andere politicus zo gek.

Het is immers jouw core-business zo langzamerhand om anderen op te jutten jouw klusjes op te knappen.

Of het nou gaat om ‘extreem islamisme’ uit te roeien of aangifte te doen.

Zo rollen de helden die dagelijks ‘our freem’s pr’tecten’.