Naar Scheveningen is sowieso beter

Goh, wat vervelend nou: Hans van Baalen van de schaliegasmaffia en ‘PVV met leden’ mag net als oorlogsuitbater Guy Verhofstadt Rusland niet meer in.
Ik weet niet of Frans Timmermans, Jacques Monasch, Olav Koens en Jeroen Bukkermans ook op die lijst staan van ongewenste gasten die het land niet meer in mogen.
Raar zou ik het niet vinden. Ieder op hun manier hebben ze eraan bijgedragen middels politieke machinaties en het bedrijven van niks anders dan propaganda dat de wereld aan de rand van een verschrikkelijke catastrofe staat en meer dan zesduizend mensen reeds het leven hebben gelaten.
Koens en Bukkermans zijn trouwens van het Bertelsmann-concern dat destijds de propaganda en hate-speech hielp te verspreiden over de zogenaamde ‘Judenfrage.’

De voorgangers van de hudige nazi’s in Oekraïne togen bijvoorbeeld bij Babi-Yar voortvarend aan het werk dat ‘probleem op te lossen’ en als het aan de vrienden van Timmermans in Kiev ligt, krijgen ze daar binnenkort alsnog een veer voor in hun bruine reet gestoken.
Afijn, het is misschien heel vervelend voor de heren dat ze niet naar Rusland meer mogen maar gelukkig is het voor hen een stuk minder ver naar Scheveningen.