Moet Orgaanhandel worden gelegaliseerd?

Goede voorlichting over de nadelen van de Donorwet ontbreekt totaal.

Laat ik nu denken dat we in een vrij land leven en dat niemand mij mag dwingen om keuzes te maken. Dat is Democratie.

Ben ik soms bezit van de overheid die mij hiertoe wil dwingen? Zo ja, dan is dat Dictatuur.

Moet een ziek mens belang hebben bij de dood van een gezond mens? Heb jij vooraf de keuze om te bepalen voor wie jouw organen bestemd zijn na jouw dood? Het zal je gebeuren dat jouw organen terecht komen bij de meest betalende “klant” (dat is handel) of dat ze terecht komen bij iemand met een criminele inslag of bij iemand die jij verschrikkelijk vindt. Andersom: wil jij de organen van een dictator of een oorlogscrimineel? Ik moet er niet aan denken.

Er zijn landen, waar mensen verdoofd worden en meegenomen, waarna hun organen worden verwijderd. Later worden ze wakker aan de kant van de weg met vreselijke pijnen. ORGAANHANDEL!!!

De donorwet werkt GELEGALISEERDE ORGAANHANDEL in de hand. De mensen die het meest betalen zijn het eerst aan de beurt en krijgen de beste organen. Ver gezocht? Welnee, zo heeft het altijd gewerkt en het werkt nog steeds zo. En al helemaal als iemands leven er van af hangt.

Ongetwijfeld zijn er mensen die met de beste bedoelingen de donorwet willen veranderen. Helaas kunnen zij ook “gebruikt” worden door mensen die daar een groot belang bij hebben.

Als jij je organen af wilt staan aan een geliefde of familielid, daar kun jijzelf over beslissen. Dat is een vrije keuze die je maakt op een tijdstip, dat jijzelf bepaalt. Daar mag je niet vooraf toe gedwongen worden.

En de overheid op zich, is dat een betrouwbaar instituut? Heeft de overheid de macht of heeft HET GELD de macht? Een overheid die burgers alle inspraak wil ontnemen! Moeten wij een blind vertrouwen hebben in mensen die we niet kennen en die na een paar jaar weer weg zijn? Wie heeft er toegang tot de Donorgegevens? Mensen die jij niet kent. Wie kunnen er gegevens veranderen van mensen die hun organen niet af willen staan? Mensen die jij niet kent.

Veel vragen waarop geen antwoorden zijn gekregen.

De Donorwet werkt Gelegaliseerde Orgaanhandel in de hand. Mensonterend!!!

Teken voor een donorreferendum hieronder, om dit bespreekbaar te maken.

Doorsturen wordt zéér op prijs gesteld.

https://referendum.nl