Misleidende acties van alles-in-1 pakketten

Alles in 1 vergelijken is niet altijd even makkelijk en overzichtelijk. Er zijn veel aanbieders met verschillende acties waarbij de een beter lijkt dan de ander maar uiteindelijk toch niet de beste keus blijkt.

Alles in 1 vergelijken inclusief korting

Alles in 1 vergelijken kan het beste door de kortingactie te verrekenen in de gehele contractduur. Veelal lijken acties zoals die van Tele2 minder voordelig dan die van Vodafone. Zo biedt Vodafone gedurende het contract een prijs van dertig euro per maand. In eerste instantie lijkt dit dus voordeliger dan de vierendertig euro per maand van Tele2. Echter men krijgt de eerste drie maanden bij Tele2 voor slechts achttien euro per maand. In totaal is men dus per maand goedkoper uit bij Tele2.

Het is dus raadzaam voor de consument om goed op te letten bij het alles in 1 vergelijken. Wees dus waakzaam bij het uitzoeken van een alles-in-1 pakket door alle kosten goed te berekenen en de totale prijs voor de hele contractduur uit te rekenen. Momenteel is alleen internetprovider Telfort een aanbieder zonder acties waarvan gelijk de maandprijs bekend is.