Marjolein Faber droomkandidaat van Geert W.

‘Geweldig’ van Geert W., zijn secondante in de Eerste Kamer Marjolein Faber mag ook de lijst gaan trekken. De dame die de meest stupide en van islamfobie doorspekte ranzigheid en onbenulligheid uitkraamt.


Want kern van de PVV is: “Wij zijn doodsbang voor de islaaaaam!!!”

We mogen dan wel, omdat we zo geilen op het pluche, het hoofddoekenverbod uit het programma gehaald hebben, maar we blijven anti-islam, moet Geert W. hebben gebulderd.
En Marjolein onderstreept dat nog even:

“De islam is een verwerpelijke ideologie. Als we dat geen halt toeroepen, gaan we alles kwijtraken; onze vrijheid en onze democratie. Het is een nachtmerrie voor vrouwen, voor homo’s, in feite voor iedereen, voor alle ongelovigen.”

(bron)
Want Marjolein vecht zoals het een Ware PVV-er betaamt tegen het grootste kwaad aller tijden, de Islam. Dat heeft ze bewezen. En natuurlijk het andere grote kwaad in de provincies, windmolens. Kernenergie, dat is het helemaal en daarom bedacht ze dat er wel een kerncentrale in Winterswijk kon komen.

Een droomkandidaat dus volgens Geert W.:

“Dat doet ze hartstikke goed, het is misschien wel de meest stabiele fractie van de PVV. Ik denk dat met haar aan het roer in de Eerste Kamer het kabinet niet hoeft te rekenen op welke steun dan ook van de PVV. Ze is iemand die knokt, voor de mensen in het land. Kortom: een droomkandidaat.”

(bron)

En zoals iedere rechtgeaarde pvv gekozene en wannabe weet Geerts wil is wet.