Man wil kop van asielzoekers afhakken

Zo een drie weken heb ik gezwegen. Zwijgzaam heb ik zitten wachten tot de media en de politiek in actie komen, tot de politie over gaat tot arrestaties. Ik heb zitten wachten op gelijke behandeling, maar het wachten heeft niet geloond.

Op 25 november maakte PowNed een item over asielzoekers in het plaatsje Budel. De inwoners van Budel en de asielzoekers kunnen het blijkbaar niet zo goed met elkaar vinden, echter bleek dat de inwoners van Budel problemen hebben met de asielzoekers en niet andersom. Enfin. PowNed ging de straat op om wat mensen te spreken. De agressieve en dreigende reacties die in het item te zien en te horen waren, lieten mij schrikken. Zo goedgelovig dat ik ben had ik verwacht dat de media, politiek en de politie in actie zouden komen. Er volgde een doodse stilte…

(lees verder bij de bron)