Laat Gelauff, Remarque, Vandermeersch, Hofland c.s. niet je huiskamer binnen

Ooit zag de VS Zuid-Vietnam, Laos en Cambodja ‘omvallen’. Daarna zou Thailand aan de beurt zijn, uiteindelijk zelfs Australië en Nieuw Zeeland en dan…en daarna…en vervolgens….
Het was de zogeheten ‘dominotheorie’ volgens welke het ene land na het andere land naar de hersenspinsels van de politici en militaire strategen in Washington ten prooi zou vallen aan ‘het communisme’ dat uit was op ‘wereldheerschappij.’
Het leverde meer dan twee miljoen dode Vietnamezen op, een heel land verziekt door Monsanto’s Agent Orange dat als ontbladeringsmiddel gebruikt werd en de meest vreselijke ziektes veroorzaakt tot in ver nakomende generaties, het leverde een Cambodjaanse bevolking op die ruim een miljoen doden te betreuren had als gevolg van de geheime bombardementen op dat land en het bracht – er is niet zoveel nieuws onder de zon als je de berichten over IS leest – de Rode Khmer met zijn genocide en het maakte van Laos naast een kerkhof voor vele honderdduizenden doden als gevolg van weer Amerikaanse bommen het land dat de droevige recordhouder is met de meeste bommen per vierkante kilometer die er op een land ooit gegooid zijn.

Ooit zagen de Amerikanen de zogeheten ‘missile gap’ en praatten de wereld aldus aan dat de Sovjets zich omringden met een palissade aan raketten gericht op ‘het vrije, democratische westen.’
Wat resulteerde was een wapenwedloop welke eerder door geluk dan wijsheid volgens een van de toenmalige hoofdrolspelers Robert McNamara niet op een nucleaire oorlog is uitgedraaid.
Het leverde een palissade aan kernraketten op met in plaats van de hamer en sikkel de ‘stars and stripes’, het bracht een wereld vervuild door nucleaire troep, VS-bases overal en vooral in straatarme landen met de daarbij komende ontstellende misdaad, seksuele slavernij en prostitutie, vervuiling, uitbuiting, ziektes en andere niet te beschrijven sociale ellende in de omgeving en tal van proxy-oorlogen.

Nog niet zo lang geleden zagen de VS massavernietigingswapens in Irak. Alles wat het opleverde na een verschrikkelijke oorlog was geen snippertje bewijs maar meer dan een miljoen doden, een verschrikkelijke burgeroorlog, IS als de Midden Oosten versie van de Rode Khmer en meer bommen van het westen op meer landen in die regio daar, regelmatig aan flarden gebombardeerde bruiloftsfeesten en scholen middels een druk op de knop van iemand die duizenden kilometers ver verwijderd van alle ellende zit te koekeloeren naar een paar witte vlekjes op een monitor omdat dat volgens criminelen in de politiek hier van realisme getuigt en ver te verkiezen valt boven ‘bloemetjes en bijtjes.’

Nu zien de Amerikanen duizenden Russische militairen in Oekraïne. Het programma ‘Buitenhof’ geilde zich onlangs op aan een ‘Blitzkrieg van Poetin’ alleen….de bewijzen ontbreken en het enige waar wij als gewone stervelingen op af kunnen gaan – en als het aan de onheilsbrengers ligt: moeten gaan – zijn de praatjes van degenen die al dit soort verhalen de wereld in sturen.
Nederland doet altijd flink mee met baasje Amerika als hulpje van die laatste op het wereldtoneel.
Balkenende en ook Timmermans hebben wat uit te leggen voor een tribunaal als het aan mij ligt.
Wat ook altijd weer een vast terugkerend ritueel is, is dat de NOS (of de voorlopers ervan) en de rest van de zogeheten ‘main stream media’ de oorlogszuchtige kletspraat klakkeloos en kritiekloos doorgeven.
Dat deden ze met de oorlogen in Zuid-Oost Azië, met de wapenwedloop, de oorlogen in het Midden Oosten: dat doen ze altijd.
De massamedia zijn de hoeren en hun pooiers zitten in het Pentagon, het Witte Huis en de kantoorgebouwen van banken als Goldman Sachs en wapenfabrikanten als Raytheon die likkebaardend de grote winsten alvast tegemoet zien terwijl Gelauff, Remarque, Hofland en consorten voor een dubbeltje de bevolking rijp maken voor de komende oorlog.
Trouwens: moet je het niveau ook eens zien van dat hier aangehaalde NOS bericht.
Een citaat nadat die VS-pief eerst blijkbaar gezegd heeft dat er 12000 Russen in Oekraïne zien:

Volgens Hodges werken de Russen er onder meer als militair adviseur, maar maken ze ook deel uit van de gevechtstroepen in Oost-Oekraïne. Ook zouden er bijna 30.000 Russen zijn gelegerd op de Krim, het schiereiland dat Rusland vorig jaar annexeerde.

Verder zijn er volgens Hodges nog 50.000 Russische militairen aan de Russische kant van de grens met Oekraïne gelegerd. Die zouden moeten bijspringen als de separatisten door het regeringsleger in het defensief worden gedrongen.

(Bron).

Het schoothondje van de VS, de Britse premier Cameron wil Britten in de rol van adviseur sturen om de nazi-kliek in Kiev die op het slagveld de ene nederlaag na de andere te incasseren heeft gehad tot het bestand van kracht werd, bij te staan.
Blijkbaar bereidt het Westen al een nieuwe gevechtsronde voor.
Maar lees die opsomming in dat citaat eens: 12000 hier, 30000 daar en nog eens 50000 man weer ergens anders.
Ik zal het nog sterker vertellen: van Kaliningrad in het westen tot Vladivostok in het oosten hebben de Russen maar liefst 143,975,923 mensen!

Ik heb het al eerder gezegd: het zou goed zijn als journalisten, redacties en hoofdredacteuren – al die boodschappenjongens van de oorlogsmisdadigers – eveneens ter verantwoording geroepen zouden kunnen worden voor hun aandeel in het samenspannen tegen de vrede, het treffen van voorbereidingen tot oorlog en het aan de man brengen van die oorlogen aan de volkeren die het kanonnenvlees moeten leveren.
Het zou er voor een aantal hoofdredacteuren van heden en uit het recente verleden beroerd uitzien maar het zou wel goed zijn als je het perspectief wilt creëren op een betere en rechtvaardiger wereld.
Warm aanbevolen in deze: het weblog van een van de hele weinige echte journalisten in Nederland, Stan van Houcke die welhaast misdadige charlatans als H.J.H. Hofland genadeloos fileert.
Laat Gelauff, Remarque, Vandermeersch, Hofland en al die andere dwazen niet je huiskamer binnenkomen: het is het begin van een betere, rechtvaardiger wereld.