Kruistocht in spijkerbroek

Dit is een gastbijdrage van Mastif

We kennen allen wel een moment van, in een bepaalde situatie, wat een hufter of teringwijf is. Dit is even een logisch gevolg van losgemaakte emotie. Het misbruik maken hiervan is momenteel het politieke klimaat om kiezers te winnen. Waarom spreek ik over ‘misbruik maken’? Omdat je zelf na het verwoorden van je emotie, je wordt geacht terug op de grond te komen. Kom je dat niet, dan zal het vaak agressieve vormen aannemen. Deze kunnen uiteenlopen naar gelang het karakter van de mens in kwestie. De politiek in de vorm van de PVV zet in om die gevoelens te versterken en je af te zetten tegen de huidige maatschappij. Wat de PVV niet doet is zorgen dat die kiezers weer terug op de grond komen, maar juist blijft voeden, door een sfeer te creëren van ‘wij zijn beter en hun zijn altijd al slecht geweest en zullen dit ook blijven’. Naar mijn mening kun je dus concluderen dat het PVV-geluid je wil aanzetten tot.

Van mensen die hier een harde plasser van krijgen, zie je dan ook op het internet als zogenaamde (Google)Islamdeskundige de meest beangstigende oproepen en opmerkingen plaatsen, als men vraagt ‘kunt u Arabisch lezen’ geven de meesten (zo goed als alle) niet thuis. Geert Geel die zoveel blabla heeft over de nep-PVV-twitteraccounts, hangt direct daarna weer een islamverhaal aan zijn pro-PVV-betoog. Geert Geel heeft zijn keuze al gemaakt, dus om die stukjes nog te lezen is telkens die oude Donald Duck opnieuw door bladeren. Want volgens Geert Geel is ook alles wat tegen de PVV is een aanval op de vrijheid, zelfs de waarheid.

De volgers van Geert Wilders zijn inmiddels zo angstig, dat relativeren niet meer mogelijk is. De kruistocht is begonnen voor de PVV en in plaats van een harnas gaat het nu onderuit gezakt in spijkerbroek, achter een keyboard en wordt een digitale kruistocht gehouden, veelal gevoed met overdrevenheid en halve waarheden.

Geert Wilders weet heus wel dat dit allemaal plaats vindt, maar zal hier geen woord over reppen tenzij hij een momentum van onderuit trekken ervaart en zijn internetjihadisten het niet afkunnen, dan wordt het sjieke woord ‘demoniseren’ uit de la getrokken. Een vergelijking met alles wat in het verleden slecht was en dezelfde opbouw van verkondigde inhoud vertoont word afgedaan als Godwin. Maar ondertussen wel blijven schreeuwen dat uw hoofd er binnenkort af word gesneden als u geen PVV stemt.

Oftewel trek uw spijkerbroek aan en trek ten strijde, het volk en vaderland verwacht van u volledige inzet om uw islamofobie te verspreiden. Kruistocht in spijkerbroek wordt van geschreven woord en fictie ineens werkelijkheid en digitaal voortgezet via de inmiddels wel bekende sites voor PVV-jihadisten. En Geert Geel doet hier vrolijk aan mee, zo zie je maar wat je met een goede opleiding allemaal kunt bereiken en zelfs in spijkerbroek je jezelf tot PVV-moraalridder kunt ridderen. Zelf het zwaard hanteren en je zelf ridderen gaat sneller dan een echte held uithangen. Casual vrijdag word kruistochtvrijdag, voor Geert Geel en andere islamofoben.