Kleine krabbelaar in Winterswijk; geldt hij als corrupte VVD-er du jour?

Nauwelijks. Een raadslid dat dacht antikraak te mogen wonen in een pand dat hij zelf gekocht heeft.

Van Beek is namelijk in het door hem aangekochte kantoorpand van Boesveld aan de Beukenhorstweg 39 gaan wonen, terwijl de omgevingsvergunning nog niet in procedure was. Dat wordt beschouwd als illegaal wonen.

,,Ik had achteraf anders moeten handelen,’’ zegt hij nu. ,,Maar als raadslid wil ik van onbesproken gedrag zijn. Ik wil niet de schijn tegen me hebben. Dat is niet goed. Ik wil daar niet zoals sommige andere raadsleden als aangeschoten wild zitten. Zoiets kan je altijd nagedragen worden.’’

Maar ja, als VVD-raadslid heb je een voorbeeldfunctie.
Er zijn toch wel ergere gevallen die gewoon aanblijven, sjopperdepop!

Gelderlander.