Kinderen, mijd CDA’ers als Ibrahim Wijbenga als de pest

Ibrahim Wijbenga gaf onlangs minister Bussemaker het ‘gratis advies’ om staatsinrichting te geven aan kinderen van pakweg groep 8. Het ‘argument’ van Wijbenga: veel jongeren snappen niet hoe ons land is ingericht. Dat kan misschien zijn maar ik word bang als ik bedenk hoe Wijbenga blijkbaar graag wil dat ‘ons’ land is ingericht. Klikt u vooral op die link en u weet wat voor een gewelddadige zak of het is die Wijbenga.

Maar er is meer. Niet alleen geilt Wijbenga als persoon op niets ontziend en blind geweld tegen mensen die zich bovendien nauwelijks kunnen verdedigen, hij is ook nog eens lid van een uiterst gewelddadige partij: het CDA. Herinnert u zich dit nog? Twee van Wijbenga’s partijgenoten die bij president Bush op bezoek mochten om een veer in hun reet gestoken te krijgen van de ‘commander in chief himself’ voor hun steun aan de oorlog tegen Irak die uiteindelijk ruim een miljoen doden zou gaan kosten, waarvan het eind 12 jaar later nog niet in zicht is, die de wereld IS bracht, zich uitbreidde naar Syrië en Libië.

Hier een lijst van zestien artikelen die allemaal hetzelfde zeggen over die hele ellende in het Midden Oosten: het is allemaal gelogen. Van A tot Z. De beide oorlogsmisdadigers van ‘vaderlandse bodem’ en CDA-partijgenoten van Wijbenga, Balkenende en De Hoop Scheffer, zijn (terwijl er elke dag nog doden vallen als gevolg van de oorlogsmisdaden van dit tweetal) nog net als George W. op vrije voeten.

Verder hebben we bericht in het recente verleden hoe een andere partijgenoot, de hysterische gek Sybrand Buma die fractievoorzitter is van het CDA in de Tweede Kamer meer bommen op Syrië wil, een nog hogere muur om Europa wil om tegelijkertijd de wereld leeg te roven om het daarna aan zijn lot over te laten (u dacht werkelijk dat ‘Afghanistan’ en ‘Mali’ iets met humanitaire missies te maken hebben?) en een Orwelliaanse gedachten-politie in te voeren. Ook andere CDA’ers laten zich niet onbetuigd bij het ventileren van hun misdadige ideeën.

Het type wereldbeeld dat uit dit soort zaken spreekt en die Wijbenga – die ook (uiteraard) meedeed aan de hetze van de usual supsects tegen Rapper Appa – kennelijk graag koestert doet mij aan te raden kinderen zo vroeg mogelijk te leren mensen als Ibrahim Wijbenga met zijn idiote, mensvijandige wereldbeeld te beschouwen als paria’s die je moet mijden als de pest.