Khadija Arib mag van mij voorzitter worden!

Khadija Arib van de PvdA wil voorzitter van de Tweede Kamer worden. Ze vervangt op dit moment Anouchka van Miltenburg (VVD) die vorige week na drie jaar voorzitterschap opstapte vanwege haar rol in de afhandeling van de Teeven-deal. (NOS)

Ik denk dat Arib een betere voorzitter zal zijn dan Van Miltenburg ooit geweest is. Ze komt op mij over alsof ze van niemand bullshit accepteert en dat heeft die Tweede Kamer wel nodig met die ‘geachte afgevaardigden’ die zich niet kunnen gedragen onder het mom van vrijheid van meningsuiting.

De PVV is uiteraard fel tegen, want ze is Marokkaanse en dat kan niet eej! Dan twittert zo’n PVV’ert dat zij geen voorzitter kan worden omdat ze onderdaan is van de Marokkaanse koning is. Nou ik denk dat mevrouw Arib dat zelf wel uitmaakt, van wie ze een ‘onderdaan’ is. Daarbij, hoe kan PVV-stemvee in hemelsnaam iets zeggen over anderen als het gaat over zelfstandig denken. Niemand van de PVV mag zijn arm opsteken als de Grote Lijder daar geen toestemming voor geeft.

Ik heb liever een zelfstandig denkende vrouw die gezond verstand heeft, dan iemand van een enge sekte met zo’n idioot van een leider.

Dus, als alle partijen die Wilders dwars willen zitten nu even opletten, kies gewoon voor Arib, ze kan het en ze zal een doorn in het oog van Wilders & Co. zijn. Win-win zeg ik!

Dat het CDA haar niet ziet zitten zal vast iets te maken hebben met het feit dat mevrouw Arib misschien geen christen is? Dus wordt er gediscrimineerd?

Overigens leuke acties op die rare tweet van Wilders.