Ken je PVV-ers? Sluit ze uit!

Het is mooi geweest.

Met de lijst van Bosma heeft men zich definitief en overduidelijk op een lijn gesteld met de nationaal-socialisten van de NSB.

Geen beschaafd mens zou zich moeten kunnen vereenzelvigen met een ‘partij’ die dit soort vuiligheid over de hoofden van ons volk uitstort. Daarom: tijd voor een daadwerkelijk cordon sanitaire, en wel een dat zich niet beperkt tot een halfzacht politiek spelletje. Het is tijd voor de goedwillende Nederlander om een einde te maken aan alle samenwerking met de nieuwe nazi’s van de PVV.

Is je aannemer aan het kankeren op moslims? Verbreek je contract. Roddelt je bakker over de dame met een hoofddoekje? Haal je bolletjes ergens anders. Is je Oom Piet van zins de 15e maart een fascist in het zadel te helpen? Onterf hem.

Genoeg is genoeg, en te veel is te veel. We kunnen niet langer tolereren dat deze veenbrand ondergronds voortwoekert.

Dit gegeven geldt uiteraard ook, en dubbel, voor mensen die daadwerkelijk actief betrokken zijn bij de fascistische beweging van Geert W. Moet je de Hollandse Hitler beveiligen? Staak! Moet je Fleur Agema bedienen in een restaurant? Bedank voor de eer. Krijg je Martin Bosma aan de deur van je bordeel? Weiger die kerel.

Om duidelijk te maken wat je standpunt is zonder dat je met de PVV-griezels in gesprek hoeft te gaan is het misschien een idee om deze poster uit te printen en achter je raam te hangen:

verboten