Kees van der Staaij gáát voor die extra islamofobe zetel!

Ook Kees van der Staaij pikt ookt nog graag een graantje mee in de Grote Islambash die misschien wel tot rassenrellen zal leiden waar niet noodzakelijkerwijze een negatieve werking vanuit hoeft te gaan of iets dergelijks, en ziet zich alweer op de achterbank van een auto de SGP Bruin III inlullen. Daarom komen ze nu met een heus anti-islammanifest.

“Alle mensen hebben gelijke rechten”, stelt de partij in het manifest. “We hebben iedere naaste zo lief als onszelf. Die waarde mogen we nooit loslaten. Alleen, dat is geen reden om krampachtig vast te houden aan de gelijkheid van alle godsdiensten.”

“Ook voorstellen die de SGP eerder deed, zoals een verbod op de islamitische gebedsoproep, staan in het manifest.”

Dus de SGP wil eenvoudigweg de grondwet aanpassen en de vrijheid van godsdienst afschaffen, dat we even weten waar we staan met die toch altijd zo redelijk en verstandig overkomende Van der Staaij.

De SGP zou graag zien dat andere partijen het voorbeeld volgen. “Het is onze wens dat andere partijen ook kleur bekennen en met een heldere visie komen. Vóór de verkiezingen”, is de afsluiting van het manifest.

(Bron: Algemeen Dagblad)

Dat vind ik nu ook. Ik stel dan ook een anti-ArchaïscheGriezelsDieMaarEénBoekLezen manifest voor:

  1. De aanwezigheid van mensen die de vrijheid van godsdienst willen afschaffen in Nederland vraagt om een duidelijke politieke koers. Niet gedreven door angst, maar ook niet door naïviteit.
  2. De aanwezigheid van mensen die hun eigen sprookjesgeloof superieur achten aan een ander sprookjesgeloof vraagt om een duidelijke politieke koers. Niet gedreven door angst, maar ook niet door naïviteit.
  3. De aanwezigheid van mensen die dom mee zitten te lachen over het steriliseren van Palestijnen vraagt om een duidelijke politieke koers. Niet gedreven door angst, maar ook niet door naïviteit.
  4. De aanwezigheid van mensen die op de SGP stemmen vraagt om een duidelijke politieke koers. Niet gedreven door angst, maar ook niet door naïviteit.
  5. De aanwezigheid van mensen die nog in alle ernst met een comb-over rondlopen in Nederland vraagt om een duidelijke politieke koers. Niet gedreven door angst, maar ook niet door naïviteit.