Kampeer in de Lutkemeer

Vrijdag 14 september vanaf 21 uur zijn bezoekers welkom. We zitten in de Etnastraat tegenover de Maroastraat. We moeten eerst zorgen dat de hele infrastructuur klaar is, daarom is eerder komen lastig.

De entree is gratis. Ondanks alle enorme vrijwillige inzet en steun kost het organiseren geld. Donaties zijn dan ook zeer welkom.

Er zijn toiletten, verlichting en een bar. Er zijn grote tenten voor het programma, de kinderactiviteiten en om in te eten indien gewenst. Bij aankomst kan iedereen zich melden bij de informatietent, daar zijn antwoorden bij (bijna) alle vragen. Bezoekers nemen eigen slaapgelegenheid mee. s’Nachts is het al best koud: neem extra dekens mee!
Op zaterdag wordt er voor een donatie ontbijt en een warme maaltijd verzorgd. Overdag zijn er diverse snacks verkrijgbaar en is de bar open.
LET OP: er is geen mogelijkheid om te pinnen op het kamp! Neem dus voldoende contant mee.
Zondag is er ontbijt en in de middag een goede soep met brood.
Vanaf 16.30 gaan we afbreken. Alle hulp daarbij is welkom!

Tot slot: fijn om je aankomst even te melden bij de informatietent, daar kun je ook inschrijven voor vervolg, alarmlijsten enzovoort. En… neem een (hooi)vork mee! We willen deze -met boodschap- aanbieden aan de wethouder. Extra vorken zijn altijd welkom!

Meer weten over het programma?
Hier staat het meest actuele programma.
Naast het programma zijn er ook fiets en wandelroutes voor de liefhebber.

Locatie t.h.v. Lutkemeerweg 276, zie kaart.

OV: eindpunt lijn 1 halte Matterhorn (aansluiting Station Muiderpoort en Lelylaan) vanaf daar ca. 8 minuten lopen. Volg BPAO.

Fietsen kunnen geparkeerd op het terrein

Auto’s kunnen geparkeerd op het voorgelegen bedrijventerrein. Kom je via de A9 of A5: mogelijk raakt je navigatie in de war. Volg de borden Osdorp.

We zijn ook te volgen op facebook: facebook.