Israelische troepen vermoorden Palestijnse verdachte na zoektocht van bijna een maand

Na een jacht van bijna een maand hebben Israelische troepen dinsdagmorgen vroeg de man vermoord die verantwoordelijk werd gehouden voor het doodschieten van de kolonist Raziel Sevah uit de illegale nederzetting Havat Gilad. Ahmad Nasr Jarrar (22) werd nog voor de ochtend ingesloten in een als opslagplaats gebruikt huis in het dorp Yamoun, op een aantal kilometers van Jenin. Het huisje werd grotendeels vernield, met behulp van een bulldozer.

Volgens Israelische bronnen werd hij rond drie uur ’s nachts opgeroepen om naar buiten te komen. Toen hij dat deed werd hij onmiddellijk in een regen van kogels gedood. Zijn lichaam werd door de Israeli’s in beslag genomen (standaard bij van misdaden verdachte Palestijnen). Familieleden kregen alleen wat kleren die nog dropen van het bloed en een kleine Koran met een inscriptie van Jarrars moeder, die in het vernielde huis was gevonden.
Israelische bronnen zeggen dat Jarrar naar buiten kwam met in zijn hand een M-16 geweer. Er circuleerden ook foto’s op de sociale media waarop zijn lijk in de modder ligt temidden van uitgestalde clips met scherpe munitie. Een Palestijnse journalist meldde echter dat de Israelische eenheden de order hadden om ”te schieten met de bedoeling te doden” (shoot to kill).

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Abu Pessoptimist