Israëlische politici: beroepsterroristen

In nog geen twee dagen tijd: Amnesty International heeft sterk bewijs dat de Israëlische overheid tijdens de aanvallen in 2014 op de Gazastrook bewust burgerdoelen aanviel, een ultra-orthodoxe Israëlier steekt zes mensen neer tijdens de Gay Pride Parade in Jeruzalem, Israëlische extremisten steken een Palestijns huis in het West Bank gebied in brand, waardoor een baby van anderhalf jaar levend verbrand en drie andere gezinsleden ernstig gewond raken en het Israëlische parlement keurt een wet goed die het mogelijk maakt om Palestijnse gevangenen in hongerstaking dwangvoeding te geven.

Kom maar op, Aboutaleb. En al die anderen die na de aanslag in Parijs moslims opriepen om publiekelijk afstand te nemen van moslimfundamentalistisch terrorisme. Zullen jullie nu verontwaardigd alle Israëli’s in Nederland op ‘t matje roepen om ze afstand te laten nemen van dit – net zo fundamentalistische – terrorisme? Ze hun paspoorten en uitkeringen afnemen en – ter voorkoming van verdere radicalisatie – alle Israëlische kleuters in Nederland uit huis plaatsen? En niet te vergeten, zullen jullie al die met Israël dwepende Gristenen dwingen om openbaar het boetekleed aan te trekken?

Of zien jullie dit keer van dat soort stemmingmakerij af, omdat dat gezien de Nederlands-Israëlische handelsbelangen niet zo tactisch zou (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Dhjana