Islamkritische actie door een autoraam in Rotterdam

Het kan zijn dat de Wildersen en Asschers hier hun afschuw over uitgesproken hebben en dat wij dit even gemist hebben. Maar vermoedelijk voelen zij geen afschuw laat staan dat zij net zullen doen alsof ze die wel hebben:

Met afschuw heeft NIDA Rotterdam kennis genomen van een ernstig haatmisdrijf dat [dinsdag 10 maart] plaats vond in Rotterdam. Niets vermoedend doet een 40-jarige Rotterdamse wachtend voor een stoplicht haar raampje open voor een man op leeftijd die op haar raampje tikt. Op dat moment scheldt de man haar uit voor ‘k*nker moslim’, hij grijpt naar haar keel, hij slaat haar herhaaldelijk en hij trekt aan haar hoofddoek (lees hier een uitgebreide beschrijving van het misdrijf: plaats, getuigen, etc. en de schriftelijke vragen die NIDA aan het college stelt). Een bericht over de gebeurtenis wordt veelvuldig gedeeld op social media.

Dader loopt vrij rond, aangifte kan pas zondag
Terwijl de vrouw met een hersenschudding en een kneuzing, zo laat de dokter weten, in shock slapeloze nachten moet doorstaan, gaat de dader vooralsnog vrijuit. Toen het slachtoffer dezelfde middag aangifte kwam doen bij de politie werd haar medegedeeld dat ze pas a.s. zondag 15 maart terug mocht komen om aangifte te doen.

Verder lezen.