Islamhysterie te Roosendaal

Verstandige mensen willen kennis maken met de verschillende culturen in hun maatschappij. Gebrek aan kennis over en begrip voor elkaar is immers een bron van veel problemen. Het is dan ook heel zinnig om daar al op jonge leeftijd mee te beginnen.

Je hebt dan ook de zieke psychopaten van de PVV Brabant nodig om hysterisch “INDOCTRINATIE!!1!!” te gaan krijsen over een bezoekje aan een moskee in het kader van de Kindervakantiebuurtsportweek te Roosendaal (die niet alleen over sport gaat, overigens).

Volgens statenleden Louis Roks en Alexander van Hattem van de PVV is een visite aan de moskee ‘absoluut ontoelaatbaar’ tijdens een kindervakantiebuurtsportweek. Zij hebben opheldering gevraagd aan Gedeputeerde Staten. Volgens de twee is er sprake van ‘islamitische indoctrinatie.’ (Internetbode)

In Roosendaal tiert de islamhysterie toch al welig, over indoctrinatie gesproken, want vijftien commando’s hebben via een advocaat verzocht of de oproep tot het vrijdaggebed van een nabij de kazerne gelegen moskee niet verboden kan worden.

Voor een groot deel van deze militairen valt het niet te verkroppen dat zij op de kazerne waar ze kunnen bijkomen van en trainen voor nieuwe missies worden geconfronteerd met geluiden vanuit uw moskee. Die roepen negatieve associaties op aan elementen en gebeurtenissen waarmee zij worden geconfronteerd tijdens operaties”, staat er in de brief. (Telegraaf)

Je zou toch zeggen dat mensen die er hun beroep van maken andere mensen zo effectief mogelijk af te maken wel tegen een stootje kunnen. Maar niet als het om die afgrijselijke islam gaat hoor, daar kunnen onze gevoelige commandootjes niet tegen. Gelooft u het?