Integratie is geen garantie tegen etnische zuivering

‘Bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ in Lith blijken al maanden twee Somalische gezinnen te treiteren en te terroriseren:

“Ze durven niet eens meer open te doen, ze zijn doodsbang.”

Bron

Als Marokkaanse kutjochies een ruitje ingooien, is de hele islamitische gemeenschap in dit land er schuld aan en is het een teken dat de islamisering van Nederland hoognodig een halt toe moet worden geroepen. Bijvoorbeeld door ‘minder, minder, minder’ te joelen in een Haagse zuipschuur of te ouwehoeren over baarmoeders in een Haagse zuip- pardon: in de Tweede Kamer.
Ook mag je bij de EO optreden nadat je op Facebook hebt gekraaid dat moslims aan bomen moeten bungelen.

Wat in Lith gebeurd is, is volgens buren en een plaatselijke CDA-wethouder het werk van ‘kwajongens.’
Dat roept dan de vraag op als die buurt zo begaan is met die gezinnen en weet wie het doen, waarom die buurt geen actie onderneemt om die arme mensen te beschermen als de politie daar geen zin of tijd voor heeft.
Bovendien, waarom doen die ‘kwajongens’ dit? Hoe wordt er thuis door pappie, mammie, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en overige vrienden en familieleden gesproken over ‘buitenlanders’ en ‘de islam’?
Op wie stemmen die vaders en moeders eigenlijk?
Ik heb eerlijk gezegd wel zo’n vermoeden.

CDA-wethouder René Peters van Lith maakt het helemaal bont door het probleem bij die gezinnen te leggen die het slachtoffer zijn:

Hij zegt dat er gezorgd moet worden dat de Somaliërs beter integreren in Lith.

Mij lijkt dat de daders en hun ouders eens flink aangesproken moeten worden en dat die Somalische mensen actief beschermd moeten worden in plaats van de onwelriekende suggestie te wekken dat het probleem bij hen ligt.

Stemde CDA-lid René Peters op dat beruchte congres in 2010 voor of tegen samenwerking met de nazi’s?
Bovendien geeft Peters met zijn bizarre opmerking aan geen fluit te snappen van hoe terreur werkt en hoe etnische zuiveringen in gang gezet worden.
Ooit had Nederland ruim 140.000 joden. Die mensen waren perfect geïntegreerd. Ze werkten, ze studeerden, ze gingen naar de bioscoop en het theater, deden aan sport, maakten lol op verjaardagen, vierden feest en noem het maar op.
Na ruim een decennium haat-propaganda van Wilders’ voorgangers, wegkijken door de rest van de bevolking of stiekem vinden dat de NSB en Hitler in Duitsland wel ‘een punt’ hadden plus vijf jaar nazi-bezetting had Nederland ruim honderdduizend van die mensen die in niets qua gedrag en gewoonte te onderscheiden waren van anderen of een ander tot last waren…’minder, minder, minder.’
Met andere woorden: integratie is geen garantie tegen de gaskamer.
Laat de wethouder uit Lith daar maar eens over nadenken.