Ik word vervolgd wegens belediging van een seriebelediger

Ik ben gedagvaard omdat ik een troll heb beledigd die me acht jaar lang obsessief heeft geterroriseerd en grappen maakte over de dood van de moeder van mijn geliefde. Ik moet me voor de rechter verantwoorden wegens belediging, belediging!, van een man die me acht jaar lang belasterde bij mijn werkgever, die mijn geliefde consequent ‘muzelvrouwtje‘ noemde omdat ze moslim is, die mij en mijn geliefde acht jaar lang dag in, dag uit afzeek, uitschold, in onze privélevens zat te poeren me ook bedreigde, die transfobe sneren maakt over een vriendin, die werkelijk grenzeloos was in zijn hufterige gedrag, werkelijk elke dag, acht jaar lang, maar die naar de politie ging om te klagen dat ik hem had beledigd omdat ik na acht jaar eindelijk eens iets terug zei.

– Lees verder bij de bron, Frontaalnaakt