Ich bin ein Wilders

De Nederlander is bij uitstek iemand die zich niet wil aanpassen en zich niets laat gezeggen. Je hoeft maar eenmaal naar het buitenland op vakantie te gaan om daar heldere voorbeelden van te mogen meemaken. Wij willen volledige zelfbeschikking en het individualisme staat hoog in ons vaandel. Niemand mag ons ergens in beknotten, door bijvoorbeeld te beweren dat wij iets niet mogen zeggen of schrijven.

De realistische Wilders-fanaat, hoe vervreemdend dat wederom ook klinkt, weet wel dat de moslims er niet zomaar uitgezet kunnen worden, diegene wil dat zij zich aanpassen aan de anderen.

Als de orthodoxe moslim ten volle wil integreren moet hij zich dus even egocentrisch gedragen als de rest van de gemeenschap door volkomen de eigen gang te gaan, van niemand iets aan te trekken ook al weet je soms dat de ander gelijk heeft. De eigen taal te blijven spreken, alleen bij de traditionele slager boodschappen te doen, uitsluitend te kijken naar tv-zenders waar het eigen gedachtegoed wordt vertolkt en de dubbele nationaliteit te behouden. (Ich bin ein Wilders – Nelle Boer op Joop.nl)

Kan me zomaar ineens voorstellen dat Geert Wilders gewoon een bloedhekel heeft aan aardige, wellevende mensen. Wie weet, krijgen we hem daar wel iedere dag mee over de zeik. Gewoon iedere dag heel aardig tegen hem doen. Zou dat gaan werken?

Naaaaaaahhhhhhhh!!!!!!!!!!!! *schud hoofd langzaam maar intens heen en weer*
Denk het niet, gewoon doorgaan met KEIHARD aan de kaak stellen. No more mister Nice Guy!