Het ‘ze mikken nou eenmaal beter’ van een maniakale gek

Toen genocide-staat Israël zijn moorddadige praktijken tegen de opgesloten inwoners van het getto dat Gaza heet hervatte, stond er in Nederland een hele hoop tuig te juichen en te klappen dat het een lieve lust was.
Mensen die de moordpartijen en verwoestingen die aangericht werden terecht vergeleken met de praktijken van de nazi’s, werden tot terroristen bestempeld door maniakale gekken als o.a. dat CDA-geval van Toorenburg.
Weer anderen hoopten dat Gaza van de kaart geveegd zou worden. Iets wat overigens niet zou gaan gebeuren want een proeftuin met die opeengepakte bewoners die geen kant op kunnen voor allerlei wapentuig is iets waar mening moorddadig regime de vingers bij aflikt.
Een zo’n maniakale gek die zich met enige regelmaat manifesteert als een gewelddadige massamoordverheerlijker twitterde tijdens die moordpartij dit:

2014-07-11 Beter mikken dan Hamas 2

Hier ziet u het resultaat van dat ‘beter mikken’ tijdens de moordpartij die door Esther Voet, baas van de Propaganda Kompagnie van genocide-staat Israël CIDI, als ‘proportioneel’ werd bestempeld waarin meer dan 2200 bewoners omkwamen waaronder ruim 500 kinderen.
Ruim 500.000 mensen zijn thans dakloos en moeten zien te overleven in een ijzige winter.