Het zal toch wel weer de schuld van links zijn

Het zal wel weer de schuld van links zijn.

Na de Panama papers dat eigenlijk geen nieuws is voor de mensen op Krapuul (en links in het algemeen) geeft het weer een leuk inkijkje in de wereld van onze rechtse medemens. Bij zulke berichtgeving en tal van ander negatief nieuws vind het ik het altijd zo frappant dat men erg neutraal blijft over het feit welk soort denken hier toch vooral de oorzaak van is. Met dank aan rechts (wan)beleid, de grootaandeelhouders in oorlog en milieuvervuiling namelijk.

Men zet maar al te graag neer dat het om een licht getint persoon gaat bij sommige misdrijven. Maar dat rechts koppelen aan wandaden overal ter wereld dat lukt de journalisten maar niet. Terwijl het 9 van de 10 keer wel zo is.

Dit zeg ik als ik weer eens dit soort berichten lees: “Directeuren thuiszorg sjoemelen met miljoenen”.

Dat er dan weer mensen zijn die dit “links gezeik” vinden. Of dat dit een “links” kabinet is.  We kennen dat wel ondertussen. Met dank aan de PVDA (rechts ) die het beeld zo lekker vertroebeld heeft voor de wat minder intelligente medemens, de PVV stemmer.

Ook zie ik een Emile Roemer (SP) die op bezoek gaat bij de labbekakprediker Hans de Boer (rechts) om te vragen of we dat geld 15.000.000.000 Euro aan belastingontduiking (-ontwijking; Arbeit macht frei) niet weer terug kunnen krijgen. Waar is Wilders?

Nee links heeft het gedaan. 15.000.000.000 Euro ergens gestald door rijken met maar een doel. Chaos in de wereld d.m.v. oorlog en het tegen elkaar opzetten van mensen teneinde dat geld en de macht te behouden of zelfs te vergroten.

Het word tijd dus dat nieuws gewoon een label krijgt net als op een pakje sigaretten. Want rechts is heel heel slecht voor mens en milieu.

Het is zo simpel. Gewoon educatie.