Het verhaal van Anita en de Powned stalker + Aanvulling

Screenshot (82)Hoi! Mijn naam is Anita, en ik ben een internetgekkie. Of nou ja, dat weet ik natuurlijk pas helemaal zeker als ik viral ga, maar laten we voor het gemak maar even van het ergste uitgaan. Ik heb namelijk met mijn kleuter op de arm een “verslaggever” van Powned op zijn bek geslagen. Schande! Ik, ontaarde moeder!

Ik reisde met een Amerikaanse vriendin uit Alphen a/d Rijn naar Den Haag, en bij de demonstratie zelf ontmoette ik een vriendin uit Amsterdam, háár vriendin uit Amsterdam en diens superleuke zevenjarige. Het was een bloedserieuze zaak natuurlijk, maar ook heel gezellig. We kregen zelfs tulpen.

Op een zeker moment (ik stond met mijn kleuter op de arm) werd ik benaderd door een verslaggever en een cameraman van de omroep powned. Ik kijk al sinds pak ‘m beet 1997 geen televisie meer, maar ergens had ik begrepen dat die gasten gelieerd waren aan geenstijl, dus ik zat niet op ze te wachten. En al helemaal niet terwijl ik mijn kinderen bij me had. “Ik wil niet op televisie,” zei ik assertief en netjes. Maar daar nam de verslaggever geen genoegen mee. Hij duwde me nogmaals zijn microfoon in mijn gezicht. “Wil je ophouden alsjeblief? Ik wil dit niet,” zei ik nog eens. Volkomen duidelijk, dacht ik zo. Maar kennelijk had de verslaggever ergens een lesje begrijpend luisteren gemist. Hij vroeg me… Ik weet niet eens meer wat hij me vroeg, maar hij drong zich opnieuw op, terwijl ik al twee keer had aangegeven dat ik niet met hem wilde praten. Mét zijn camera. Terwijl ik daar in een mensenmassa stond met een kind op mijn arm en een kind aan mijn zij.

(Lees verder bij de bron)

NOOT
Ongeveer op het ogenblik dat wij dit bericht plaatsten is de site van Buurvrouw Anita uit de lucht gegaan, evenals haar twitteraccount.
Wij hebben haar hele blogstuk wel in voorraad, maar kunnen niet nagaan of Anita haar verhaal nog online wil hebben, geterroriseerd als zij toch zal worden door de fascistenbende van GeenStijl. Wij laten het nu hierbij.