Het vergif van Rutte in de praktijk

Het Nova College te Haarlem heeft zo te zien ‘een Marokkanen-probleem.’
Wat is het geval? De 21-jarige Jasmine werd niet toegelaten op de opleiding die ze heel graag wilde (en ook met gemak zou kunnen) volgen omdat ze… van Marokkaanse afkomst is.
De school schreef het in de botte afwijzingsbrief heel huichelachtig op door te zeggen ‘past niet in de cultuur’ maar bedoeld is: Marokkaner sind unerwünscht.
Dit soort praktijken – waarvan zo valt op te maken uit het betreffende stuk in de media veel meer leerlingen het slachtoffer worden die niet Jansen of De Vries heten – hebben we te danken niet alleen aan den Lijder maar vooral ook aan politici met het patent op hypocrisie als Ahmed Marcouch (die uiteraard en zoals het een rasopportunist betaamt meteen onder zijn steen vandaan kroop om zich opzichtig met deze zaak te bemoeien), een premier die vindt dat mensen niet zo moeten miepen als ze door de xenofobe ‘werkgevers’-vriendjes van racist Hans de Boer geweigerd worden vanwege hun achternaam en media die keer op keer meegaan in het vergif dat Wilders begon te zaaien en dat nu al lang gemeengoed is.

In het betreffende stuk hierover wordt ook de vraag opgeworpen hoe het leerlingen vergaat die géén netwerk als Jasmine hebben om alsnog gedaan te krijgen wat ze willen en, nog veel belangrijker, waar ze niets minder dan recht op hebben.
Het antwoord op die vraag is gemakkelijk: die komen uiteindelijk thuis te zitten zonder baan om vervolgens door een minderwaardig mens genaamd Hans de Boer uitgescholden te worden met een NSB-scheldwoord.
De VNO-NCW-roeptoeter mag nu jammeren dat ie zijn uitspraken betreurt (hetgeen overigens niets afdoet aan zijn fascistische ideeën zoals die zijn vastgelegd in die vervloekte ‘participatiewet’ van Asscher en Klijnsma), ik betreur mijn uitspraken over Hans de Boer niet: zulke minderwaardige mensen als hij moeten we hier niet.
Dat jeugdwerkloosheid bestrijden wat ook al zo’n daverend succes was dankzij die praatjesmaker met zijn grote bek was niet in de jaren ’80 zoals ik per ongeluk meldde maar in de periode 2006/2007 tijdens één van de kabinetten Balkenende.

2010-06-13 Marcouch PVV

Ondertussen huichelt vastgekleefd aan het pluche rasopportunist Ahmed Marcouch al 1834 dagen op uw kosten over alles wat los en vast zit. In die 1834 dagen had Ahmed Marcouch gewoon in het zonnetje en met de radio aan heel wat asperges kunnen steken.