Het vergif van ChristenUnie’s Joël Voordewind

2015-06-26 Joel Voordewind CU aanslag

Christen Unie creep Joël Voordewind weet al precies hoe het zit: ‘allemaal moslimextremisten.’
Wanneer de creeps van gristelijk-rechtse (zeg maar extreemrechtse) huize hun waffel ergens over open trekken getuigt hetgeen ze zeggen zonder uitzondering van een stuitende hypocrisie.
Zo ook deze keer. Het kan zijn dat het mij ontgaan is maar ik heb Joël Voordewind nog nooit gehoord over de politici die in Israël oproepen tot het uitmoorden van het Palestijnse volk zoals ik hem evenmin gehoord heb toen Israël vorig jaar zomer met onvoorstelbaar grof en dodelijk geweld tegen de nagenoeg weerloze bewoners van het getto van Gaza tekeer ging.
Heeft Voordewind aan dit bijvoorbeeld ook maar één tweet gewijd:

2015-05-19 Israeli justice minister

Heeft ie zijn waffel ooit opengetrokken en het uitgeschreeuwd van verontwaardiging over hoe Israëlische soldaten lachend stonden toe te kijken hoe een jongen van amper 20 doodbloedde ingeklemd tussen een muur en legerjeep terwijl ze de radeloze moeder die wanhopig bij haar zoon probeerde te komen…sloegen?

Ik bedoel maar. Overigens gaat ie volgende week op ‘werkbezoek’ bij zijn genocidale vrienden.
Daarmee geeft hij aan geen enkel probleem te hebben met en steunt hij actief het geweld en de terreur van Israël jegens de Palestijnen alsook de oproepen van regeringsfunctionarissen laatstgenoemde volk fysiek uit te roeien.

Met zijn selectieve verontwaardiging en nimmer aflatende steun voor genocide-staat Israël vergiftigt Joël Voordewind vastgekleefd aan het pluche van de Tweede Kamer al 3132 dagen de Nederlandse samenleving.
Tenzij ze zich nuttig gaan maken met asperges steken in het zonnetje met de radio aan, moeten we dit soort lui in dit land niet.