Het onvervreemdbare recht op geluk

En toch willen ‘ze’ de boel overnemen. ‘We’ halen een vijfde colonne binnen.
Niet alleen komen er steeds meer doordat de grenzen wagenwijd open staan maar ze fokken ook nog eens als konijnen: ‘wir haben deshalb ein Gebärmutter-Frage!’
Goed, meer nazi-retoriek van PVV’ers, VVD’ers, GeenStijl-tuig en dergelijke wil me zo gauw even niet te binnen schieten maar u begrijpt wel wat ik bedoel en waar ik het over heb.
Echt? Ik heb het niet over ‘de’ moslims als u dat mocht denken. Ik heb het hier over christenen.
Mensen die een christelijke geloofsovertuiging aanhangen zijn de grootste groep van immigranten, zo blijkt uit deze statistieken.
Daar staan oplichters, charlatans, volksmenners en ander geteisem als Bolkestein, Buma, Scheffer en uiteraard wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar verdachte Geert W. met hun intens vunzige lulverhalen over ‘ze’ – en dan ‘de’ moslims – die ‘de boel willen overnemen.’ Naast al het andere onheil dat die mensen met zich mee zouden brengen waaronder, volgens ‘christen’ Maxime Verhagen (zie trouwens middels de verwijzing hoe de media al jarenlang fascisme en vreemdelingenhaat faciliteren door elke oprisping uit de onderbuik van een xenofobe politicus maar breeduit af te drukken), een onwelriekende lucht alsook allerlei enge ziektes.

Ook de  'christen' Maxime Verhagen was altijd in  voor een praatje met de nazi's van POWNed.
Ook de ‘christen’ Maxime Verhagen was altijd in voor een praatje met de nazi’s van POWNed.

Bovendien, al zou het zo zijn dat ‘ze de boel willen overnemen’: van mij mag het want ik kan me niet voorstellen wie er bij zijn volle verstand is en dit pokkeland zou willen ‘overnemen.’ Met zijn xenofobe, egoïstische, laffe, empathieloze kutvolkje.
Wat die christenen betreft: wat mij betreft zijn ze van harte welkom. Want het recht op geluk (en het zoeken daarnaar!), vrede en veiligheid is onvervreemdbaar. Voor iedereen.
Dat willen heel veel ‘christenen’ als Buma en Knevel nog wel eens vergeten.