Het nieuws van alle kanten

Wat is nieuws? In de beleving van vele landgenoten is nieuws het bericht waarop men zat te wachten. Zo is het volgens sommigen al ruim een decennium nieuws dat 100% van alle verkrachtingen in Oslo door immigranten wordt gepleegd en er nergens zoveel door immigranten wordt verkracht als in Zweden, die door anarchistische fascisten worden binnengelaten met medewerking van de EU en de Verenigde Naties. Het is zo erg dat twee Noorse blondjes hun haar zwart verven omdat ze niet meer veilig over straat kunnen. In het Zweedse Malmö worden er dag en nacht treinladingen blondines verkracht door Afrikanen, als je de gedeelde berichten mag geloven. Het is de verkrachtingshoofdstad van de wereld met vele vind-ik-leuk-s op Facebook.

Ook was er weer nieuws dat men allang kende aan het anti-islam volksfront. Mr. Dr. Machteld Zee meldde dat we worden geïslamiseerd en dat links meewerkt aan de onderdrukking van vrouwen door bloeddorstige moslims met bomgordels en kromzwaarden. Machteld is al enige tijd voor Vlaams Belang een heldin, iemand met academische titels die eindelijk durft te zeggen wat Vlaams Belang ook al eeuwen zegt. Ze is nu ook een heldin in Nederland na een interview met Wierd Duk in AD, waarin ze moslims ervan beticht kerstbomen en reclames met schaars geklede vrouwen te vernietigen, geholpen door linkse intellectuelen die kritiek op islam ontmoedigen. Ze is academica, dus het is waar. Haar promotor Prof. Dr. Paul Cliteur ziet zulks ook zo en dat is niet de eerste de beste.

In Nederland is ‘het kinderfeest’ dit jaar ingevoerd in de database van immaterieel cultureel erfgoed. Dat wil dan zoveel zeggen dat de immigranten van volks-Nederlanders terug moeten naar de woestijn of de jungle als ze bezwaar maken tegen discriminatie en stigmatisering die uit de traditie voortvloeit. Volgens anderen — het zijn vaak dezelfden, maar ze geven zich soms uit als deskundige — is het verdwijnen van de commerciële traditie van producten versieren met sint- en pietdecoraties het bewijs dat we niets meer over onszelf te vertellen hebben. Niet-witten die iets tegen Zwarte Piet hebben horen hier niet thuis, willen alles van ons afpakken, ons kapot maken, islamiseren, nee, ze willen ons zelfs uitroeien. Als we het daarover eens zijn mag je een schuldige van jouw keuze aanwijzen en via sociale media jouw mening, oordeel en strafeis delen met anderen. Vecht mee voor het behoud van blanke vla.

Ondertussen heeft Thierry Baudet na twee weken al 9.000 euro’s opgehaald voor zijn nieuwe partij Forum voor de Democratie die ten strijde trekt “tegen het politieke partijkartel dat de baantjes verdeelt.” Voor Thierry met steun van alweer Cliteur zit er dus niks anders op dan een eenmanspartij te beginnen met heel veel minions en hopen op voldoende stemmen voor minstens één zetel. Met zijn programma wil hij Nederland uit de EU en van ons land weer een zuivere, moslimvrije natiestaat maken naar het model van Australisch asielbeleid, Amerikaanse greencards, Duitse opsporing, Fins onderwijs en Zwitserse referenda. Dat betekent dus bijna dagelijks aandacht van de politieke pers en talkshows met andere bekende Nederlanders. Elsevier kwam dus met het interview waarin Thierry bekent dat hij helemaal geen grootheidswaanzin heeft. AD kwam met een groots artikel over concurrent Jan Roos die boos is omdat de regering niet doet wat Jan wil. Heel Twitter boos.

Volgens aanhangers van het merk Donald Trump blijkt Hillary Clinton al jaren een bloeddorstig corrupt monster te zijn dat vreemd gaat met allerlei mannen, Assange van wikileaks met een drone wil doden en is George Soros een nazi. Donald daarentegen is een hardwerkende succesvolle ondernemer die geen belastingen betaalt, graag rond hangt bij miss-verkiezingen en fotoshoots bij Playboy, en duizenden mensen voor zich laat werken die hij niet of nauwelijks betaalt. Donald zit vaak ’s nachts te twitteren dat Hillary een onbetrouwbaar beest is zodat zijn fans en kiezers kunnen zien dat hij de beste president ooit zal zijn. Om zijn visie te ondersteunen (re)tweet hij complot na complot dat dan weer door zijn schare wordt rondgepompt en als bewijs geldt van het eigen gelijk. Alleen een echte leider kan zoiets.

Het nieuws uit Syrië is niet dat er weer vele mensen zijn gedood en een ziekenhuis is gebombardeerd maar dat de Witte Helmen, vrijwilligers die de slachtoffers van oorlog en geweld helpen, een creatie zijn van de CIA die propaganda maken voor de moslim Obama. De Witte Helmen kwamen dit jaar in het nieuws nadat ze Omran Daqneesh, het Syrische jongetje onder stof en bloed, hadden gered. Volgens sommigen zijn de White Helmets een geheim leger dat door CIA en MI6 is opgezet om het regime van Assad te ondermijnen en het bewijs dat het Westen moslimterrorisme steunt en financiert. Vergeet de vele burgerslachtoffers en kapotgeschoten ziekenhuizen na zes jaar oorlog. Er is echt iets veel groters aan de hand.

Met dank aan @Foaroan voor een aantal nieuwstips zonder welke de wereld nooit had ervaren wat er allemaal echt aan de hand is.