Het jachtseizoen op moslima’s gaat morgen 1 augustus in

Het is Nederlandse gluiperigheid bij uitstek, een “wet” die ingaat midden in de zomer. Mogelijke bespreking over de werking in het parlement zal nog weken op zich laten wachten. Als die al komt.
Vanaf morgen is het verboden met “gezichtsbedekkende kleding” bepaalde plaatsen te betreden: openbaar vervoer, overheidskantoren, ziekenhuizen. Ja, dat geldt ook voor bivakmutsen hoor, kirt menig geniepig voorstemmertje. Maar het is wetgeving tegen boerkadraagsters. Van wie ik als Amsterdammer nog nooit iemand gezien heb – boerka’s worden alleen gedragen in Afghanistan en de Noordwest-territoria van Pakistan.

Weet de gemiddelde autochtone boerenlul het verschil in gradatie tussen sluiers, gedragen door moslimvrouwen? Natuurlijk niet.

Het Algemeen Dagblad adviseert dan ook burgerarresten uit te voeren en de criminele dames tegen de grond te werken.

De altijd even moedige geachte afgevaardigde juichte het eerst uit over het AD-stuk, maar besefte waarschijnlijk dat hij als ophitser aangemerkt zou kunnen worden.
Dus de twiet waarin hij jubelde is gewist

Het @ADnl zocht het uit ivm het burkaverbod dat morgen ingaat. Een burgerarrest mag, mits de burkadraagsters op heterdaad is betrapt.

De jacht is geopend.